Haysev: Anne ve yavrularının üzerine kezzap atıldı

Haysev tarafından anne ve yavru kediler için başlatılan bağış kampanyasının açıklama metninde tüyler ürperten ifadelere yer verildi.
Haysev: Anne ve yavrularının üzerine kezzap atıldı
2019-01-15 16:59:35   Güncelleme: 2019-01-15 16:59:35    

Haysev, yaptığı açıklamada kampanya başlattığı anne ve yavrularının üzerine kezzap atıldığını ve gözlerinin sivri cisimli oyulduğunu açıkladı.

Bağış kampanyasının açıklamasında yer alan ifadeler şu şekilde;

Kendisinin ve yavrularının hayatını idame ettirmeye çalışan bir anne ve 3 bebeğini yaşadığı sokakta istemediler. Evet, doğru okudunuz, insanlara artık sokaklar da dar geliyor! Sığamadık dünyaya, el kadar yer kaplayan canlıların alanlarına da göz diktik sonunda! Bu yüzden bu aile neler oldu biliyor musunuz?

Yavruları ile bir oraya bir buraya savrulan Mahzun kızımız, sığındıkları bodrum katlarında, bina girişlerinde yeri geldi tekmeyle, yeri geldi suyla uzaklaştırmaya çalışıldılar. Acımasızlık sonunda öyle bir noktaya geldi ki, en sonunda annenin üstüne kezzap atıldı!

 


Evet bunu da doğru okudunuz. Hatta yavrularından iki tanesinin gözleri de aynı nedenle, bir tanesi ise sivri bir cisimle oyulduğu için kör oldular! Katillerle yaşıyoruz. Deliler çağında hem kendi hayatlarımızı hem de bu biçare hayvanların hayatlarını kurtarmaya, korumaya çalışıyoruz.


Bize gelen ihbar sonrası hemen anne ve yavrularını tam teşekkülü bir kliniğe aldırdık (ilk anların videosunu paylaşmak istemiyoruz, gerçekten dayanamazsınız, annenin bütün sırtı yanmıştı ve açılmıştı!) Anneciğin ve yavrularını hemen tedavisine başladık tabii. Maalesef katil sürüsü yavrulardan birinin ölümünde sebep olmayı başardı :(  
Edecek beddua çok, küfür çok ama kötüye en iyi cevap iyilik yaparak verilir.
Bu ailenin, bu muhteşem annenin ve yavrularının size ihtiyaçları var. Hepsi ameliyat olacaklar, anne pisicik ayrıca lazer tedavisi görecek. Çok uzun, acılı ve zorlu bir süreç. İnsan zulmünü en şiddetli biçimde yaşayan bu aileye, bağışlarınızı esirgemeyin. Az çok demeden, onların yanında durun. Durun ki, kötüler iyilerin de olduğunu görsünler.

 

 


 

Vehaber Menu