Galatasaray'dan Facebook rekoru!

Galatasaray, Facebook'ta 11 milyon kişiye ulaşarak kırılması güç bir rekora imza attı.
Galatasaray'dan Facebook rekoru!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden “Facebook’ta 11 Milyon Taraftara Ulaştık!” başlığıyla teşekkür mesajı yayınlandı.
Mesajda şu ifadeler kullanıldı:
Sosyal medya iletişimini başarıyla yürüterek bu konudaki liderliğini uzun süredir kimselere kaptırmayan Türk sporunun öncüsü, ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray rakiplerine örnek olmaya devam ediyor.
Galatasaray Spor Kulübü, Facebook sayfası üzerinden 11 milyon kişiye ulaşıp, en fazla beğeniyi toplayarak ülkemizde 11 Milyon barajını aşan ilk sayfa oldu! Aynı zamanda Türkiye’de profesyonel spor kulüpleri arasındaki birinciliğini de korudu. Kulübümüz, ulaştığı bu sayıyla dünyada da profesyonel futbol spor kulüpleri arasında üst sıralarda yer almaya devam etti.
Galatasaray dünyasında meydana gelen tüm gelişmeleri anında takip etme fırsatıyla birlikte, yaratılan interaktif iletişim ortamıyla taraftarlarımızın da soru, görüş ve yorumlarını iletmelerine olanak tanıyan, Galatasaray markalarına ait tüm kampanya ve uygulamalara yer verilen ve birbirinden farklı pek çok çekiliş /yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanma imkanı sunan http://Facebook.com/Galatasaray ‘ı takip ederek desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler!