Restoranda keçiyle yemek yiyen adama köpek saldırdı

İstanbul'da Ali Sever adlı bir kişiye ve yanında kahvaltı yapan keçiye bir köpek saldırdı.
Restoranda keçiyle yemek yiyen adama köpek saldırdı
2019-01-30 11:41:35   Güncelleme: 2019-01-30 11:50:31    

İstanbul Bahçelievler'de fıkra gibi bir olay yaşandı. Lokantada keçiyle beraber yemek yiyen Ali Sever'e köpek saldırdı.

İHA'da yer alan habere göre tasma ve zincirsiz gezdirilen Dogo Arjantin cinsi köpek bir lokantada yemek yiyen keçiye ve yanındaki Sever'e saldırdı.

Keçi ve Sever ne olduğunu anlayamadan köpek keçiyi kuyruğundan ısırdı. Sever sandalye ile köpeğe vurdu.

Köpeğin saldırısından kurtulan keçi kaçmaya başladı. Vatandaşların elinden kurtulan köpek de keçiyi kovalamaya devam etti.

DEMİR ÇUBUKLA VURDU

Can havliyle köpekten kaçan keçi, sokakta bulunan bir iş yerine daldı. Hemen arkasından iş yerine köpek de girdi. İş yerinde çalışanları ise bir anda neye uğradıklarını şaşırdı. İş yerine gelen keçi ve Sever köpeği yakaladı ve iş yerinin dışarısına çıkardı. Köpeğin yanındaki adamın, elinde bulunan demir çubukla köpeğe vurduğu görüldü. Köpeğin saldırısı sonucu kuyruğu kopan keçi hemen veterinere götürüldü.

'BERABER KAHVALTI EDİYORDUK'

Keçiye adeta çocuğu gibi bakan ve yanından hiç ayırmayan Ali Sever, 'Burada keçimle beraber kahvaltı ediyorduk. Dogo Arjantin köpeği bir anda saldırdı ben yere düştüm. Buradaki esnaf arkadaş köpeğin kafasına sandalye vurdu, keçiyi kurtardık. Ama kovalamaca devam etti. Keçim iki üç saat ameliyatta kaldı kuyruğu parçalandı. Raporunu alıp gidip karakola şikayet edeceğim. Karakoldan resim istediler bende hazırladım. Esnaf arkadaşlar olmasa öldürebilirdi. Ben Prensesle 24 saat beraberim sabah kahvaltıya beraber gideriz. İşe beraber gideriz' dedi.

Vehaber Menu