AKP İlçe Başkanı: Hırsızımızın yanında yer alacağız!

AKP'nin Mersin Çamlıyayla İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş seçim çalışması için yapılan bir toplantıda 'Ben de diyorum ki ‘vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız.’ Yarın bunun bedelini çok ağır öderiz. Yarın burayı Allah korusun kaybetme durumunda biz bunun hesabını veremeyiz' dedi.
AKP İlçe Başkanı: Hırsızımızın yanında yer alacağız!
2019-02-10 16:05:04   Güncelleme: 2019-02-10 16:05:04    

AKP'nin Mersin Çamlıyayla İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, seçim çalışmaları için yaptığı bir konuşmada 'Hırsız bizim hırsızımız' diyerek oy istedi.

Birgün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre, 6 Şubat Çarşamba günü partisinin ilçe başkanlığında bir konuşma yapan AKP İlçe Başkanı Yetiş, her türlü şaibeye karşın kendi adaylarının seçimleri kazanması gerektiğini söyledi. Belediye başkanları ve adayları konusunda birçok iddianın gündeme geldiğini ancak rakip partilerin kazanmaktansa kendi partilerinin seçimlerden galip ayrılması gerektiğini öne süren Yetiş, 'İki seçeneğimiz var, ya devletin hainlerinin yanında olacaksınız ya da mevcut başkanımıza ‘hırsız’ diyen de oldu, ‘yanlış yapıyor’ diyen de oldu. Ben de diyorum ki ‘vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız.’ Yarın bunun bedelini çok ağır öderiz. Yarın burayı Allah korusun kaybetme durumunda biz bunun hesabını veremeyiz' dedi.

Vehaber Menu