Programlara ara veren Okan Bayülgen geri dönüyor

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Okan Bayülgen ekranlara dönüyor. Ünlü sunucunun 3N Medya ile anlaştığı öğrenildi.
Programlara ara veren Okan Bayülgen geri dönüyor
2019-03-13 13:12:10   Güncelleme: 2019-03-13 13:12:10    

Bir süredir televizyon programlarına ara veren ünlü şovmen Okan Bayülgen, cam ekrana 3N Medya çatısı altında yayın yapacak olan TV100 kanalı ile dönüyor.

Geçtiğimiz günlerde kanal yönetimi ile el sıkışan Bayülgen’in alışılmışın dışında bir formatla ekranda olacağı belirtiliyor.

Türk televizyonculuğunun önemli isimlerinden biri olan Bayülgen, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Kral Çıplak ve Zaga isimleriyle, yıllarca reyting rekorları kıran şov programlarına imza atmıştı.

'TV SEKTÖRÜ BATIYOR NEDEN ONLARLA BATAYIM Kİ' DEMİŞTİ

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Okan Bayülgen, Önümüzdeki aylarda Dada Salon’dan şov programı yapabileceğinin sinyali vermişti. Ünlü şovmen ayrıca, 'yeniden TV’de program yapacak mısınız?' şeklindeki soruya; 'TV sektörü batıyor, neden onlarla batayım ki' diye cevap vermişti.

TV100 HABER KANALINA DÖNÜŞÜYOR

İş adamı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya, kısa süre önce Balıkesir’de yayın yapan TV100’ü satın almış ve kanalı ulusal yayın yapan bir haber kanalına dönüştürmek için harekete geçmişti.

Yeni haber kanalı için Mecidiyeköy’deki Profilo Alışveriş Merkezi’nde 1500 m2’lik bir alanı tutan 3N Medya, kısa süre içinde yeni haber kanalını yayına sokmaya hazırlanıyor.

3N Medya bünyesinde Show Radyo ve Radyo Viva da bulunuyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü