Didem Soydan'ın annesinden 'terör örgütü propagandası' yorumu: Onlardan korkan onlar gibi olsun

Cumartesi Anneleri'ne sosyal medya hesabından verdiği destek üzerine hakkında 'terör örgütü propagandası yaptığı' iddiasıyla açılan soruşturmada takipsizlik kararı verilen Didem Soydan'a kendi annesinden ve Cumartesi Anneleri'nden destek geldi.
Didem Soydan'ın annesinden 'terör örgütü propagandası' yorumu: Onlardan korkan onlar gibi olsun
2019-03-13 15:06:36   Güncelleme: 2019-03-13 15:20:29    

Cumartesi Anneleri'nin Hasan Ocak'ın kaybolmasıyla iligi yaptığı oturma eylemine yaptığı sosyal medya paylaşımıyla destek veren Didem Soydan hakkında açılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Cumartesi Anneleri de resmi Twitter hesabından Didem Soydan hakkında açılan soruşturmaya tepki gösterek, 'Kaybedenlere dokunmayanlar adalet talebimize ses verenlere karşı suç üretmeye çalışıyor. Acımıza ortak olmak suç değildir. Didem Soydan vicdanın sesidir' paylaşımında bulundu.

Didem Soydan da Twitter hesabından Cumartesi Annleri'ne yanıt olarak, 'Sizler çöp yığının üzerine düşen çiğ tanelerisiniz. Cansınız. Onca üzüntülerinizin arasında bu haber ile sizi üzdülerse ben onlar adına tekrar özür dilerim. Sevgiler' diye yazdı.

Didem Soydan ayrıca annesiyle Whatsapp yazışmalarını da Twitter hesabından paylaştı. Soydan'ın annesine konuyu anlatmasının ardından annesi, 'Onlardan korkan onlar gibi olsun' diye yazması dikkat çekti.