Erdoğan: Taksim Meydanı'na değişik yollardan girmek suretiyle işgal hareketi içine girdiler

Ankara-Yenimahalle'de düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yürüyüşü için 'Taksim Meydanı'na ve İstiklal Caddesi'ne değişik yollardan girmek suretiyle işgal hareketi içine girdiler.' dedi.
Erdoğan: Taksim Meydanı'na değişik yollardan girmek suretiyle işgal hareketi içine girdiler
2019-03-14 20:05:24   Güncelleme: 2019-03-14 20:05:24    

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ın bir yerel seçim olduğunu belirtirken 'Cumhurbaşkanı olarak ben görevdeyim, değil mi? Ankara’da başkanla el ele vereceğiz, beraber çalışacağız' dedi. Erdoğan, ezanın ıslıklandığını iddia ettiği 8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü için valilikten izin alınmadığını söylerken 'Meydana ve caddeye değişik yollardan girmek suretiyle işgal içine girdiler' dedi.

Ankara-Yenimahalle'de düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Marjinalleri, sapkınları, ezan ve bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler. Doğuda bölücü, batıda Atatürkçü bir bukalemun ittifakı oluşturdular.

Neden HDP’nin Ankara’da aday çıkarmadığını millete izah etmiyorlar. Başka yerlerde adayı olan bu partinin Ankara’da aday göstermediğine açıklık getirmiyorlar? Bölücü örgütün uzantılarını CHP, sözde İYİ Parti listelerinden belediyelere sızdırmak için yaptıkları kirli pazarlıklardan söz etmiyorlar. Bunu yapmadıkları gibi bir de utanmadan her gün bize saldırıyorlar. Bunu yapmadıkları gibi bize kara çalıyorlar.

Bölücü örgütün uzantılarını sözde CHP, İP listelerinden belediyelere sızdırmak için yaptıkları kirli pazarlıklardan hiç söz etmiyorlar. Milletin önüne çıkıp mertçe bölücü örgütün uzantılarıyla hangi şartlarda ittifak kurduklarını söylemiyorlar. Bunu yapmadıkları gibi utanmadan her gün bize saldırıyorlar. Üç ortak söz birliği etmişçesine bize kara çalıyorlar. Şahsıma ve milletimize hakaretler savuran sanatçı müsveddelerine sahip çıktığı kadar, bu millete sahip çıkmıyorlar.

Bu seçim bir yerel seçimdir; cumhurbaşkanı olarak ben görevdeyim, değil mi? Devletin bütün imkânlarıyla Ankara bizim başkentimiz, bir kenara koyamayız. Ankara’da başkanla el ele vereceğiz, beraber çalışacağız. Yenimahalle, önemli bir yer. Dayanışma içinde olacağız. Bugüne kadar Ankara’yı biz yönettik. Diyoruz ki devam inşallah.

Kemal Bey, Meral Hanım, siz ezan düşmanlarıyla berabersiniz. HDP zaten külliyen ezan düşmanlarıyla beraber. Ama üzülerek söylüyorum ki Saadet de beraber. Bayrağımızı yakan bunlar. Bu dörtlü çete bunlarla beraber mi? Utanmadan çıkıyor CHP'nin sözcüsü ne diyor? 'Onlar düdükleri polise karşı öttürdüler.' Siz kimi aldatıyorsunuz ya, bu milleti enayi mi zannediyorsunuz?

(8 Mart yürüyüşü için) Toplantı için izni yoktu. Meydana ve caddeye değişik yollardan girmek suretiyle işgal hareketi içine girdiler. Şunu bilecekler artık, Türkiye hukuk devleti içerisinde halkının hukukunu korur. Ancak teröre yönelik adım atanlara göz açtırmaz. Bütün polisimizle askerimizle tepelerine tepelerine bineriz. Bunlar Gezi’de bayraklarımızı yakmadılar mı? Esnafın camlarını çerçevelerini indirmediler mi? Otobüsleri, otomobilleri yakmadılar mı? Biz bunlara iyi yapıyorsunuz mu diyeceğiz?

 

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü