İmamoğlu: Medyaya acıyorum. Evde TV açtırmıyoruz

Yerel seçimlerde İBB'ye aday olan Ekrem İmamoğlu, Çatalca'daydı. İmamoğlu, katıldığı CNN Türk programında yayının kesilmesini eleştirdi: Hanımefendinin bir suçu yok ama Türkiye'de sabah akşam konuşuyorlar. Adamlar program yapamıyor. Medyaya da acıyorum.
İmamoğlu:  Medyaya acıyorum. Evde TV açtırmıyoruz
2019-03-14 22:07:05   Güncelleme: 2019-03-14 22:11:43    

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına İstanbul Çatalca’da devam etti. Dün gece yayınlanan CNN Türk’teki ’40’ programına katılan İmamoğlu, yayının kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlanılmasını değerlendirdi. İmamoğlu, 'Hanımefendinin bir suçu yok ama Türkiye’de sabah akşam konuşuyorlar. Adamlar program yapamıyor. Medyaya da acıyorum' yanıtını verdi.

İmamoğlu, Çatalca’da yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı bir miting düzenledi. Bu sırada sahne önünden, TV programında yayının kesilmesi hatırlatılınca, İmamoğlu, 'Akşam kestiler ama hanımefendinin bir suçu yok ama Türkiye’de sabah akşam konuşuyorlar. Adamlar program yapamıyor. Medyaya da acıyorum' yanıtını verdi. İmamoğlu, 'Eşimle aldığımız bir karar, evde TV açtırmıyoruz. Ayarlayın, ben çıkınca açın, sonra kapatın. Artık gülelim' diye konuştu.

Daha sonra semt pazarında yöresel ürünler satan 65 yaşlarındaki Ayşe Kaplan’ın tezgahına uğrayan İmamoğlu, 'Tezgahtaki ürünlerin hepsini sen mi ürettin' sorusunu yöneltti. Kaplan’dan, 'Evet' yanıtını alan İmamoğlu, onun iletişim bilgilerini alarak, 'Seni örnek diye anlatacağım. Ablamız gibi bir annenin oğlu olarak büyüdüm. Böyle üreteceğiz, diyeceğiz. Seninle röportaj yaptıracağım. İstanbul’un tüm köylerini, üretime katmamız lazım' dedi.

İmamoğlu’nun bir başka durağı Sanayi Derneği oldu. Burada da, 'Çok güler yüzlüsün, inşallah muvaffak olursun' şeklinde kendisine sarılan bir yaşlı bir kadın ile sohbet eden İmamoğlu, 'Sağol anacım, birbirimize moral vermemiz lazım' dedi. Kadının, 'Onlar cennet vaat ettiler, siz niye vaat etmediniz?' şeklindeki sorusuna, 'Bize yakışmaz' dedi.

DHA

Vehaber Menu