Cinsel ilişki sırasında beyin kanaması geçirdi!

Dünyanın önde gelen tıp dergilerinden BMJ Case Reports, İngiltere'de yaşayan 44 yaşındaki bir kadının, cinsel ilişki esnasında yaşadığı tatmin yüzünden beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.
Cinsel ilişki sırasında beyin kanaması geçirdi!
2019-03-15 08:53:37   Güncelleme: 2019-03-15 08:53:37    

İngiltere'nin başkenti Londra'da, akılalmaz bir tıp olayı yaşandı. 44 yaşındaki bir kadın, partneriyle cinsel ilişkiye girdiği sırada hastanelik oldu.

Ünlü tıp dergisi BMJ Case Reports, beyin kanaması geçiren kadının, sevişmenin üçüncü dakikasında gözlerinin karardığına ve bayıldığına yer verdi.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan kadın, doktorların müdahaleleri sırasında kendine geldi. Yapılan tahliller sonucu, orta yaşlı kadının beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan West Middlesex Üniversite Hastanesi'ndeki görevli doktorlar, günlük hayatında oldukça sağlıklı olduğu saptanan kadının, cinsel birleşim sırasında aldığı haz nedeniyle beyin kanaması geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Kimliği açıklanmayan kadın, yaşadığı tuhaf süreç için ''Tam tatmin olacakken kendimden geçtim ama şu an kendimi iyi hissediyorum. Sadece yoğun bir baş ağrısı var. Bunun şiddetine de 10 üzerinden 6 diyebilirim.'' açıklamasını yaptı.

Doktorlar, ''Cinsel ilişki tansiyonu etkilediği için kalp hareketlerini de etkiliyor. Tatmin sırasında kan pompalanma hızı ve damar rahatsızlıkları görülme ihtimali var.'' yorumunda bulundu.

Vehaber Menu