Akşener: Evinin kapısına adamlar gelip baskın vermiş bir Akşener var karşında

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'da taptığı konuşmada Erdoğan'a seslendi. Akşener, 'Senin iktidarında, hakarete uğramış, evinin kapısına adamlar gelip baskın vermiş bir Akşener var karşında. Ama enişteler, damatlar, kayınçolar Saray’da 50 bin lira maaşla çalışırken, üzüm üreticileri, emekliler ne yapsın?' diye konuştu.
Akşener: Evinin kapısına adamlar gelip baskın vermiş bir Akşener var karşında
2019-03-15 15:40:44   Güncelleme: 2019-03-15 15:40:44    

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

'Biz, ekonomiyi EYT’leri işsiz gençleri, 82 puanla mülakatta elenip 55 puanlık yandaş çocuklarının tayinlerini konuşmaya devam edeceğiz. Tencere kaynatmakta zorlanan kadınlarımızı konuşmaya devam edeceğiz. Bu ülkede 81 milyon insan birbirinin kardeşidir, canıdır ciğeridir.

Yanındaki kişinin Türkiye Cumhuriyeti kimliğini gösteren Meral Akşener, 'Ağa da budur, paşa da budur, torpil de budur' ifadesini kullandı, 'Bunun dışında ayrımcılık yapmayacaksın' sözleriyle Manisa Akhisar adayı Besin Dutlulu'ya seslendi.

Bunların düşmanlaştırmaya çalıştığı insanımızı bu ruh haline girmesine engel olacağız. Sayın Erdoğan, Akhisar Meydanı’ndan sesleniyorum. Senin iktidarında, hakarete uğramış, evinin kapısına adamlar gelip baskın vermiş bir Akşener var karşında. Ama enişteler, damatlar, kayınçolar Saray’da 50 bin lira maaşla çalışırken, üzüm üreticileri, emekliler ne yapsın? Kendine yüzde 26 zam yaptın, bu emekliler torunlarının cebine harçlık koyamıyorlar. Senin her şeyini devlet karşılarken 78 bin liraya maaşını çıkarttın. Ayıptır be ayıptır.

Demiş ki, ‘her gün üç yumurta pastırma ya da kavurma ile yiyorum. Günde bir öğün üç yumurta, 100 gram pastırma ya da kavurma ile yersen, bir ayda 2 bin 18 lira yapıyor. Ayıptır be ayıp. Şimdi varlık kuyruğuna giriliyor, insanlar 1 saat kuyruk bekliyor. Buna karşın Saray’da özel çay, sonra vatandaşa 100 gramlık 250 gramlık çay at kafasına.

İnsanları birbirine düşürüyor. Bir belediye eksik alsan ne olur? Yok hepsini alacak. Bütün bunlar o ‘milletin adamı’ denilen, o dönemden bugünlere gelindi. 31 Mart’ta bu kulağı şakırt diye çekeceksiniz. Ve göreceksiniz herkes otobüslerin üzerinden eğilip sizlerin gözlerinin içine bakacak. Bize ‘yalancı’ diyor. 3600’ü seçim boyu söyledim kardeşim nerede 3600. Esnaf yanıyor. 10 bin lira kira ödenen dükkanlarda günlük 200 lira satış yapılıyorsa elbet de ekonomi kötü olacak'

Seçmen velinimet olmalıdır. Seçmenin velinimet olabilmesi için o kulağın çekilmesi lazım. Her iki arkadaşım da sizin oluşturduğunuz bütçeleri israf etmeyecekler, yandaş zengin etmeyecekler, çalmayacaklar, çaldırmayacaklar.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü