Arınç konuşurken MHP'liler salonu terk etti

Manisa'da Yunus Emre Belediyesi'nin yaptığı 50. Yıl Mahallesi Çamlık Kültür ve Taziye Evi'nin açılışında konuşan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın sözleri, MHP'lilerce tepkiyle karşılandı. Arınç'ın MHP'li adayla ilgili olarak kullandığı 'Manisa'dan çeksin ayağını artık' ifadeleri üzerine MHP'liler salonu terk etti.
Arınç konuşurken MHP'liler salonu terk etti
2019-03-17 21:30:08   Güncelleme: 2022-03-26 01:36:47    

Sözcü'de yer alan habere göre, AKP'li Çerçi'nin büyükşehir adaylığını gönlünden geçirdiğini söyleyen Arınç, 'Bu kadar hizmete bu yakışır kardeşim. Onun da (MHP'li Ergün) 3 dönemi dolacak, o da gitsin İzmir'e büyükşehir belediye başkan adayı olsun. Manisa'dan çeksin ayağını artık' dedi. Bu sözlere tepki gösteren bazı MHP'liler konuşma alanından ayrıldı.

AKP'li Çerçi'yi 'tanıdığım en başarılı belediye başkanı' diye tanıtan Arınç, ittifak ile ‘kaymaklı baklava' olan Manisa'daki AK Parti-MHP'li belediye başkanlarının geçmişteki husumetlerini hatırlattı. Arınç, şunları söyledi: 'Geçtiğimiz 5 yıl içinde büyükşehir belediye başkanı arkasını dönüp gidiyordu. Bizim Çerçi yüzünü dönse arkasına denk geliyor o da arkasını dönüyordu. Ama şimdi artık birbirlerine yüzlerini döndüler. Can ciğer kuzu sarması oldular. Maşallah geçmişten beri ne kadar da birbirlerine severlermiş! Şimdi anlıyoruz.

Vehaber Menu