Turiste hakaret eden taksiciyi diğer taksiciler darp etti, meslekten ihraç edildi

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiğini açıkladı. Taksicinin aynı zamanda görüntüleri izleyen başka taksiciler tarafından darp edildiği öğrenildi.
Turiste hakaret eden taksiciyi diğer taksiciler darp etti, meslekten ihraç edildi
2019-03-22 15:59:14   Güncelleme: 2019-03-22 15:59:14    

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiğini açıkladı.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nden yapılan açıklamada, 'Sözde taksi sürücüsü olarak adlandırabileceğimiz kişi tarafından Senegal uyruklu yolcuya karşı takınılan üslup, ifadeler, cümleler mesleğimize,meslek erbabına hatta insanlığa yakıştırılmayacak düzeydedir. Şikayete konu olan Taksi sürücüsünün Kooperatifimiz ile ilişiği Disiplin Kurulu toplantısında kesilmiştir. Kişiye ait işlem ile bilgiler İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde ilgili kuruluşlar ile ivedilikle paylaşılmıştır.Şikayete konu olan taksi sürücüsünün çalışma ruhsatının iptali neticesinde bundan sonra hiç bir ticari takside çalışmaması uygunluğu ve görüşü bildirilmiştir. Bundan sonraki süreçte konunun yasal platformlarda en sert şekilde cezalandırma ile sonuçlanması adına taraf olacağımızı önemle ifade etmek istiyoruz' denildi.

DİĞER TAKSİCİLER DARP ETMİŞ

Öte yandan, Senegalli turiste hakaret eden taksicinin, görüntüyü izleyen diğer taksiciler tarafından darp edildiği de öğrenildi.

Vehaber Menu