Hülya Koçyiğit: Menajerim Sana bu kadar hakaret ediyorlar, bari değsin, yapalım' dedi

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'na girdikten sonra TRT 2’de 'Film Gibi Hayatlar' adlı program yapmaya başlayan Hülya Koçyiğit, 'Sadece biz mi, Cumhurbaşkanına kim yakınsa eleştiriliyor.' dedi.
Hülya Koçyiğit: Menajerim Sana bu kadar hakaret ediyorlar, bari değsin, yapalım” dedi
2019-03-24 10:36:11   Güncelleme: 2019-03-24 10:55:02    

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'na girdikten sonra TRT 2’de 'Film Gibi Hayatlar' adlı program yapmaya başlayan Hülya Koçyiğit, kendisine yöneltilen eleştirilere güldüğünü söyledi. Koçyiğit, 'Liyakata bakılıyorsa benim kültür sanat kanalına sinema programı yapmamdan doğal ne olabilir?' dedi. Koçyiğit, üyesi olduğu kurulda neler yaptıklarını da anlattı.

Koçyiğit Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na yaptığı açıklamada 'Sadece biz mi, Cumhurbaşkanına kim yakınsa eleştiriliyor. Bilmiyorum neden, ben de merak ediyorum. Sanatçı toplumun her alanındaki olumsuzluğa, her şeye eleştiri getirebilir. Onun için sanatçıya muhalif denilir. Görevi sadece iktidara muhalefet etmek değildir. Ben kendi mesleğimle ilgili eleştirilerimi hep dile getirdim.

İnsanların ruh dünyasını geliştirmek, kültürel ve sanatsal konularda daha verimli olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu konudaki eleştirilerim de dikkate alındı. Ve beni Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu’na seçtiler. Yapılması gereken çok şeyimiz var. Menajerim Bircan da 'Sana bu kadar hakaret ediyorlar, bari değsin, yapalım' dedi. (Gülüyor) Ben de kabul ettim, çünkü yapacağım şey neticede kendi mesleğimle ilgili bir programdı. dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü