Erdoğan: Nike, Ağrı'ya geliyor, fabrikayı kuracak ve 5 bin istihdam sağlayacak

Ağrı'da halka hitap eden Erdoğan, 'Bu ülkede Türk'ü Kürt'e Kürt'ü Türk'e düşürmek isteyenlerle lütfen beraber olmayın' dedi.
Erdoğan: Nike, Ağrı'ya geliyor, fabrikayı kuracak ve 5 bin istihdam sağlayacak
2019-03-25 13:53:07   Güncelleme: 2019-03-25 13:53:07    

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

'Birlik beraberlik böyle bir şey istemiyor bunlar.

'İşte bu Yazıcı barajıyla ağrı yerleşim merkezinin içme suyu ihtiyacını karşıladık. Ağrıya 2 baraj, bir gölet daha inşa ediyoruz. Paknos Yeşilhisar Göleti'nin çalışmaları devam ediyor. Ağrı'da 1,1 katrilyon tarıma destek verdik. 

'Tekstilde ağrıyı bölgemizin en önemli üretim alanı haline geliyoruz. Tekstillerinizi gözden çıkarmak yerine Ağrı gidi istihdama ihtiyacı olan yerlerde yoğun teşviklerde bulunacağız. Nike buraya geliyor, 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

'(CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül'e) Her kim İstiklal Marşımıza saldırıyorsa bilin ki hedefi bizedir. Dün HDP'linin bir tanesi İstiklal Marşı okumadı. Niye çünkü HDP İstiklal Marşımızın düşmanıdır, bayrağımızın düşmanıdır. Toplantılarında bir tane Türk bayrağı göremezsiniz.

'Bu ülkede Türk'ü Kürt'e Kürt'ü Türk'e düşürmek isteyenlerle lütfen beraber olmayın.

'Bu vatanı bölemeyecekler. Onlara da gereken dersi inşallah 31 Mart'ta vereceğiz.

'Bunlar hiçbir Kürt kardeşimin sorunuyla ilgilenmediler. Onlardan böyle bir insanı tavır beklemeyiz. Ama gelin bunlara farklı bir siyasi tavır gösterelim. Bir kadın da, ' Biz sırtımızı PKK'ya, YPG'ye dayadık' diyor. Kadına bak ya. Biz de sırtımızı Allah'a ve halkımıza dayadık. Farkımız bu. Hanım kardeşlerim 6 gün kapı kapı dolaşıyor muyuz? 

Vehaber Menu