Diyanet İşleri Başkanı: Bağımlılık çağın en büyük vebalarından birisidir

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 'Bağımlılık çağın en büyük vebalarından birisidir. Kötü şeye bağımlılığın hepsi şerdir. Sigaradır, başka şeylerdir onlardan uzak duralım' dedi.
Diyanet İşleri Başkanı: Bağımlılık çağın en büyük vebalarından birisidir
2019-03-27 13:04:05   Güncelleme: 2019-03-27 13:04:05    

Erbaş, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gölbaşı Yurt Müdürlüğü'nde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Erbaş, 'Bizim ecdadımız dünyanın dengesini bozmak isteyen insanlara engel olmak için asırlar boyu gayret etmiştir. Nerede bir fakir fukara var oraya gitmiş, onlara el uzatmıştır. Biz de şimdiden dünyanın dengesinin bozulmasına engel olmak ve dengesi bozulmuş dünyayı yeniden dengeye koymak için ruhumuzu, yüreğimizi hazırlamak zorundayız' dedi.

Erbaş, çalışmanın ve gayretin önemine değinerek, 'Bizim çalışkan, gayretli ama her şeyden önce ahlaklı bir nesile ihtiyacımız var. Sizin gözlerinizde bunu görmemek mümkün değil' diye konuştu.

Teknoloji ve madde bağımlılığının zararlarına ve bu bağımlılıklardan uzak durulması gerektiğine vurgu yapan Erbaş, 'Bağımlılık çağın en büyük vebalarından birisidir. Kötü şeye bağımlılığın hepsi şerdir. Sigaradır, başka şeylerdir onlardan uzak duralım' diye konuştu.

Vehaber Menu