Dilipak: Kördüğüm olan sandık mücadelesi bir an önce bitmezse hepimize yazık olacak

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, İstanbul'da birçok sandık için verilen yeniden sayım kararını değerlendirirken 'Kördüğüm olan sandık mücadelesi' ifadesini kullandı.
Dilipak: Kördüğüm olan sandık mücadelesi bir an önce bitmezse hepimize yazık olacak
2019-04-17 11:20:23   Güncelleme: 2019-04-17 11:20:23    

Dilipak bu mücadelenin bitmemesi durumunda 'hepimiz' dediği gruba yazık olacağını söyledi. 

Dilipak, 'BOP' başlıklı yazısında siber savaşın da kapıda olduğunu iddia etti. 'BOP artık yola Türkiyesiz devam edecek' diyen Dilipak, 'Mısır ve Suudilerden kurtulmak hiç de zor değil. Önce şu Süleyman mabedinin inşası için bir adım atsınlar. Hem zaten bu kadar insan dünyaya çok fazla. Bir savaş bu kalabalıklardan kurtulmak için, onlar açısından iyi olacak!' ifadesini kullandı. Akit yazarı yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti: 

Uluslararası sistemin acelesi var. Siber savaş kapıda, bazı Asya ülkeleri ve Rusya, Micro İslami gruplar kendi aralarında bir network oluşturma çabasındalar. NSA’nin beklemeye tahammülü yok, aceleleri var!

BOP artık yola Türkiyesiz devam edecek. Mısır ve Suudilerden kurtulmak hiç de zor değil. Önce şu Süleyman mabedinin inşası için bir adım atsınlar. Hem zaten bu kadar insan dünyaya çok fazla. Bir savaş bu kalabalıklardan kurtulmak için, onlar açısından iyi olacak!

Önümüzdeki günler çok şeye gebe. İnşallah şu kördüğüm olan sandık mücadelesi bir an önce biter de önümüze bakarız. Yoksa hepimize yazık olacak. Hep birlikte kaybederiz korkulan olursa. Allah’ın yardımı bize ulaşmazsa halimiz yaman. Onun için tevbe edelim. Allah’ın yardımının bize ulaşmasını engelleyen cahil, zalim ve fasıkları çevremizden bir an evvel uzaklaştıralım inşallah.. Selam ve dua ile. 

Vehaber Menu