Kemal Kılıçdaroğlu: Partizanca davranmak yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında konuşuyor.
Kemal Kılıçdaroğlu: Partizanca davranmak yok
2019-05-03 11:22:20   Güncelleme: 2019-05-03 11:22:20    

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Bunlar günlük hayatımızda sıradan ama bir belediye başkanı tarafından yapıldığında önemli olan işlerdir. Bir belediye başkanının kahveye gidip kahvecinin ikram ettiği çayı içmesi, sizin için sıradan bir olay olabilir.Ama o kahvehane için olağanüstü bir olaydır. Sizi anlatacaktır başkanlarına. O açıdan güven vermek sizin elinizde. Siz çalıştığınız sürece göreceksiniz ki toplumun her kesiminde son derece samimi ilişkiler kuracaksınız.

Söylememiz sürekli olumlu olmalı. Bir belediye başkanı negatif bir dil kullanmamalı. Bu çok önemli. Biz bu seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı kullandığımız olumlu dile bağlıyoruz.

Yolsuzluk varsa bunun üzerine gideceksiniz. Ama kim gidecek? Bu işin uzmanı gidecek. İntikam alma duygusuyla değil gerçekleri ortaya çıkarmak amacıyla gidecek. Bu sizi yüceltir. Kul hakkı yemenin ne kadar yanlış olduğunu, buna izin vermeyeceğinizi gösterin. Önünüze belki binlerce ihbar dilekçesi gelecek. Bunların yüzde 90'ı da imzasız olacak. imzasız bütün dilekçeleri hiç bakmadan çöpe atın. Bu tür işlerle uğraşmayacaksınız. Önünüzdeki 5 yıllık zaman dilimi rüzgâr gibi geçer.

Ayrıntılar gelecek...

Vehaber Menu