Galatasaray Beşiktaş derbisinin kadrosu belli oldu

Şampiyonluk yolunda kıyasıya bir yarış içinde yer alan Galatasaray ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kozlarını Aslantepe'de paylaşıyor. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. beIN SPORTS HD1'den yayınlanacak zorlu derbiyi Bülent Yıldırım yönetecek.
Galatasaray Beşiktaş derbisinin kadrosu belli oldu
2019-05-05 17:35:50   Güncelleme: 2022-03-26 16:36:12    

Ev sahibi Galatasaray'ın amacı Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftada 1 puan gerisindeki ezeli rakibini yenerek 2019'da ilk defa lider olmak ve son 3 haftaya avantajlı girmek.

2019'da müthiş bir çıkış yakalayan ve son 6 maçını kazanarak tekrar şampiyonluk potasına giren Beşiktaş'ta ise hedef, Aslantepe'de kazanarak liderle puan farkını 1'e indirip ezeli rakibi Galatasaray'ı geride bırakarak 2. sıraya yerleşmek.

Zorlu karşılaşma öncesinde Galatasaray'da cezalı oyuncu bulunmazken, Mitroglou'nun sakatlığı bulunuyor. Beşiktaş'ta ise Gary Medel'in sakatlığı bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, Adem Ljajic'in golüyle 1-0 kazanmıştı.

VAR hakemi Cüneyt Çakır

TFF'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre Galatasaray-Beşiktaş maçının VAR hakemi Cüneyt Çakır oldu. AVAR olarak Koray Gençerler ve Mustafa Emre Eyisoy görev yapacak.

Beşiktaşlı taraftarlar stada ulaştı

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında bu akşam deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın taraftarları, maçın oynanacağı Türk Telekom Stadı'na otobüslerle gitti.

Vodafone Park'ta toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, yoğun güvenlik önlemleri altında otobüslere bindi.

Stada ulaşıldığında camları kırılan otobüsteki taraftarlar cezalandırıldı. Camı kırık görünen otobüslerdeki taraftarları stada almayan polis, bu otobüsleri stattan geri gönderdi. Bu esnada TOMA'nın da güvenliği sağlamak için otobüslerle birlikte hareket ettiği görüldü.

İşte muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Linnes (Nagatomo), Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne.

Teknik direktör: Fatih Terim

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Quaresma, Ljajic, Güven, Burak.

Teknik direktör: Şenol Güneş

Vehaber Menu