Single çıkaran Ivana Sert: 100 üzerinden 100 verdim kendime

Model ve televizyoncu Ivana Sert, ‘İmalat Hatası’ isimli bir single çıkardı. Konservatuvar bitirdiğini belirten Sert, bu proje için üç ay çalıştığını söyledi. 'Kaç senedir televizyonda programlar yapıyorum ve sürekli Türkçe konuşuyorum. Kısacık bir şarkıyı da izin verin, okuyayım' diyen Sert, 'Şarkımda eleştirilecek hiçbir şey yok, 100 üzerinden 100 verdim kendime' diye konuştu.
Single çıkaran Ivana Sert: 100 üzerinden 100 verdim kendime
2019-05-11 16:31:37   Güncelleme: 2023-04-16 00:01:44    

İvana Sert foto galeri için tıklayınİvana Sert Videoları için tıklayın

Posta'dan Dilara Doğan'ın sorularını yanıtlayan Ivana Sert'in açıklamaları şöyle:

Olumlu yorum yapan kadar eleştiren de çok var…

Eleştirilerin çoğu Türkçeme geliyor. Bir anda 'Çok güzel şarkı buldum hemen söylemeliyim' demedim. Özel dersler aldım. Kaç senedir televizyonda programlar yapıyorum ve sürekli Türkçe konuşuyorum.

Kısacık bir şarkıyı da izin verin, okuyayım. Bazı kelimeleri özellikle Ivana Sert aksanında bıraktık. Tamamen kusursuz söyleyebilirdim ama istemedik. Benim söylediğim anlaşılsın istedik. Onun dışında bir eleştiri almadım. 

Siz kendinizi eleştirseniz ne söylerdiniz?

Şan derslerine devam etmem lazım. Nasıl vücuttaki kasları çalıştırıyorsak sesi de sürekli çalıştırmalıyız fit olmak için. Ben zaten konservatuvardayken çok çalıştım. Şarkı söylemeden önce en az bir yarım saat sesi açmak gerekiyor. Şarkımda eleştirilecek hiçbir şey yok, 100 üzerinden 100 verdim kendime. 

Şarkı çıkmadan önce endişeleriniz oldu mu?

Balkan esintileri olan bir müzik istediğimi anlattım aranjör Murat Yeter’e ve beni çok iyi anladı. 10 gün içinde şarkı hazırdı. Tam da benim üzerime dikilmiş, bana özel yapılmış bir şarkı. Hiç korkmadım. Şehrazat’ın yazdığı sözler kusursuzdu. Hemen dile dolanıyor ve kulakta kalıyor. Muhteşem olacağını biliyordum. 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü