Abdurrahim Albayrak: Dubai'ye gittim, 65 bin lira cebimden ödedim, gelinlerimin, annemin yüzüne bakamadım

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, 'Dubai'ye gittim, 65 bin lira cebimden ödedim. Gelinlerimin, annemin yüzüne bakamadım. Transfer yapamadık diye çok büyük hakaretlere uğradık. Hakkımı helal etmeyeceğim. 83 yaşındaki anneme küfredildi. 83 yaşındaki kadından ne istiyorsunuz? Sizde nasıl bir vicdan var?' dedi.
Abdurrahim Albayrak: Dubai'ye gittim, 65 bin lira cebimden ödedim, gelinlerimin, annemin yüzüne bakamadım
2019-05-21 07:43:02   Güncelleme: 2019-05-21 07:47:12    

Sputnik'in haberine göre Albayrak, 'Mbaye Diagne'yi satma düşüncemiz yok. Gelen bir şeyler var oyuncularımız için ama şampiyonluğa gidiyorduk. Düne kadar transferi kenara bıraktık. Bundan sonra başlayacağız. Diagne'ye ister 9, ister 30 ver. Biz artıya geçtik. Bizi Türkiye'deki en üst makamlara şikayet ettiler paraları çar çur ettiler diye' diye konuştu.

'Elimizde VAR kayıtları mevcut' sözlerine açıklık getiren Albayrak, 'Elimizdeki VAR kayıtlarını size dinletirim. Şimdi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gidiyor, bunları tekrar gündeme getirmeyelim. TFF'de çok şeyin değişeceğine inanıyoruz. Nihat Özdemir'i destekleyip desteklemeyeceğimizi oturup konuşacağız.' ifadelerini kullandı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü