Ahmet Davutoğlu’nun eski danışmanı İmamoğlu’nun askerlik arkadaşı çıktı: Askerde tanıdım, tereddütsüz kefilim

Bir dönem eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığı görevini yürüten Atılgan Bayar, YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik iptal kararı sonrası mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’yla birlikte askerlik yaptığı dönemden bir fotoğrafı paylaşarak; 'Ben Ekrem’i askerde tanıdım, tereddütsüz kefilim' dedi.
Ahmet Davutoğlu’nun eski danışmanı İmamoğlu’nun askerlik arkadaşı çıktı: Askerde tanıdım, tereddütsüz kefilim
2019-05-29 18:13:06   Güncelleme: 2019-05-29 18:13:06    

Twitter hesabında paylaştığı fotoğrafta, askerlik dönemlerinde İmamoğlu ile yan yana poz verdikleri görülen Bayar, şunları söyledi: 'Adamı en iyi askerlikte tanırsın. Vatansever mi, dürüst mü, mümin mi, adil mi, cesur mu, paylaşımcı mı, yoldaş mı? Hepsi dökülür. Ben Ekrem’i askerde tanıdım. Saydığım hususlarda tereddütsüz kefilim.'

Bayar, YSK’nın İstanbul’da seçimlerin yenilenmesinin ardından yaptığı açıklamada da 'Bugünkü siyasi resimde yerim bellidir: İmamoğlu’nun yanı. Bu demokratik bir zorunluluktur. Demokrat kimliği öne çıkan İmamoğlu liderliği, muhafazakar yığınların da liderliğidir. İmamoğlu’nu desteklemek bir siyasi tercih değil, demokratlar için bir mecburiyettir' ifadelerini kullanmıştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü