Binali Yıldırım cemaat ziyaretinde Cübbeli Ahmet ile yanyana geldi

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde İsmailağa Cemaati'ne gerçekleştirdiği ziyaretle gündeme gelmişti. O ziyaretle ilgili gazeteci İsmail Saymaz'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Saymaz, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında Cübbeli Ahmet detayına değindi.
Binali Yıldırım cemaat ziyaretinde Cübbeli Ahmet ile yanyana geldi
2019-06-01 04:19:44   Güncelleme: 2019-06-01 04:19:44    

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım  Mehdi Eker ile birlikte Fatih’teki İsmailağa tarikatını ziyaret etti.
Yıldırım’ın ziyaretini İsmailağa tarikatı sosyal medya hesabından, 'Binali Yıldırım ve Mehdi Eker Beyefendiler bugün (29.05.2019 Çarşamba) teravih namazını İsmailağa Camii’nde edâ ettiler.' sözleriyle duyurdu. Duyuruda Yıldırım’ın ziyaretine ilişkin görüntüler de paylaşıldı. Yıldırım’ın ziyaret sırasında kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak biline Ahmet Mahmut Ünlü ile de bir araya geldi.

Gerçekleştirilen bu ziyarette dikkat çeken bir detayı gazeteci İsmail Saymaz gündeme taşıdı. Saymaz, Binali Yıldırım ve Cübbeli Ahmet’in birlikte görüntülendiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, 'Neden Cübbeli Ahmet, Yıldırım ile yan yana poz vermiyor? Damadı İBB'den ihale aldığı için mi?' ifadelerini kullandı.