Kızılay Genel Başkanı, Binali Yıldırım’a destek verdi, Özgür Mumcu, Fırat Tanış ve Uğur Gürses tepki gösterdi

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık’ın İstanbul seçimlerine ilişkin olarak AKP’nin adayı Binali Yıldırım’a destek mesajı paylaşması tepki çekti.
Kızılay Genel Başkanı, Binali Yıldırım’a destek verdi, Özgür Mumcu, Fırat Tanış ve Uğur Gürses tepki gösterdi
2019-06-15 18:18:20   Güncelleme: 2019-06-15 18:31:27    

Kınık, sosyal medya hesabından 'Ben ve eşim Çapa'da öğrenciyken evlenmiştik, çocuklarımızı da geç evlenmemeleri için teşvik ettik, onlar da arkadaşlarını teşvik etmişler. Böylece aynı sınıftan üç aile olarak mezun oluyorlar. Anneler babalar kolaylaştırıcı olun zorlaştırıcı olmayın, açın Türkiye'nin önünü.. Hem gençler bizim zamanımızda @BY Binali Ağabey gibi halden anlayan da yoktu siz şanslısınız' mesajlarını paylaştı.

Özgür Mumcu'dan tepki

Gazeteci Özgür Mumcu,  Kınık'ın paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.  'Bakın bu şahıs Kızılay Genel Başkanı imiş' diyen Mumcu, 'Böyle bir kurumu partizan bir zihniyet ele geçirmiş. Bu anlayış deprem olsa önce Akp üyelerine çadır kurar' dedi. 

Bir tep ki de Uğur Gürses'ten

Ekonomist Uğur Gürses de,  Kınık'ın paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi. 'Karıştırmışsınız; doğal afetin enkazında kalana yardım edeceksiniz, sandığın altında kalana değil...'

Fırat Tanış: Hiçbir partinin reklamını yapamazsın sen

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık’ın İstanbul seçimlerine ilişkin olarak AKP’nin adayı Binali Yıldırım’a destek mesajı paylaşması tepki çekti. Oyuncu Fırat Tanış, 'Sen bu milletin ödediği vergiyi evine ekmek diye götürüyorsun kardeşim. temsilcisi olduğun kurum şu bu partinin değil, tüm vatandaşların öz malı. hiçbir partinin reklamını yapamazsın sen. Ayrıca ekleyeyim ödenekli bir kurumda kamu personeli olarak çalışan bir oyuncunun da bu gibi davranmasını doğru bulmuyorum. İstifanı verirsin, kurumundan ayrılırsın en istersen yaparsın.' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü