Pucca'ya verilen 7 yıl hapis cezası sosyal medyanın gündeminde

'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık'a açılan davanın karar duruşması bugün görüldü. Işık ilk olarak 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı; ardından mahkeme, cezayı iyi halden 5 yıl 10 aya düşürdü. Işık'a ayrıca 66 bin 666 lira para cezası da verildi. Aynı davada aynı suçlamayla yargılanan 'Burry Soprano' lakaplı rap şarkıcısı Burak Aydoğduoğlu'nun ise beraatine karar verildi.
Pucca'ya verilen 7 yıl hapis cezası sosyal medyanın gündeminde
2019-07-12 22:29:48   Güncelleme: 2019-07-12 22:34:59    

'Bu kız tecavüzcü olsaydı, hayvanlara zarar veren bir adi olsaydı, hırsız olsaydı alkışlanarak çıkardı o mahkemeden' diyen Karagöz, sosyal medya hesabından Işık'a 'Pınar neye inanıyorsan o şahidim olsun senin teslim olmandan önce beni öldürmeleri lazım. Eminim, bir yolu vardır, yoksa bile ben varım! Bazen ortadan ikiye bölünsün istiyorum dünya bunun temyizi var olmazsa böleriz dünyayı ortadan ikiye' diye seslendi.

Batı isminde, 2 yaşında bir çocukları hatırlatan Karagöz, yaşananlarla ilgil yorumunda 'Ben ilerde Batı’ya ne diyeceğim, ‘annen muhalif olduğu için, 12 tane dava açıldı hakkında, aralarından tek suçlu bulunduğu tweet, Escobar’a yazdığı oldu' mu' diye de sordu.
Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık'a açılan davanın karar duruşması bugün görüldü. Işık ilk olarak 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı; ardından mahkeme, cezayı iyi halden 5 yıl 10 aya düşürdü. Işık'a ayrıca 66 bin 666 lira para cezası da verildi. Aynı davada aynı suçlamayla yargılanan 'Burry Soprano' lakaplı rap şarkıcısı Burak Aydoğduoğlu'nun ise beraatine karar verildi.

Işık, karar sonrası sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımda, 'Az önce 7 sene hapis cezası aldığımı öğrendim. Escobar'la ilgili attığım tweet yüzünden. Escobar bu kadar ceza almadı. 7 sene ne demek ya? Attığım bir tweet yüzünden. Ben size ne yaptım? Ben ne yapacağım?' ifadelerini kullanmıştı. Işık'ın eski eşi Karagöz de gün içinde Instagram'da mahkeme kararını paylaşarak şunları söyledi:

'Narcos dizisini izleyip, üstüne Escobar ile attığı tweet yüzünden 7 yıl hapis cezası, üstüne para cezası aldı Pucca... Yok yok aklınızı kaybetmediniz, ben de ilk önce öyle düşündüm. Ne yazacağımı bile bilmiyorum şu an. Sadece günah be günah, 2 yaşında çocuğumuz var! Ben ilerde Batı’ya ne diyeceğim, ‘annen muhalif olduğu için, 12 tane dava açıldı hakkında, aralarından tek suçlu bulunduğu tweet, Escobar’a yazdığı oldu. 7 sene hapis cezası aldı.’ Bu kız tecavüzcü olsaydı, hayvanlara zarar veren bir adi olsaydı, hırsız olsaydı alkışlanarak çıkardı o mahkemeden. Pınar neye inanıyorsan o şahidim olsun senin teslim olmandan önce beni öldürmeleri lazım. Eminim, bir yolu vardır, yoksa bile ben varım! Bazen ortadan ikiye bölünsün istiyorum dünya bunun temyizi var olmazsa böleriz dünyayı ortadan ikiye...'

Vehaber Menu