Miley Cyrus: Boktan bir gezegen devralıyoruz, çocuk yapmayacağım

Dünya daha iyi muamele görmeye başlayana kadar çocuk sahibi olmayacağını söyleyen Miley Cyrus, 'bununla başa çıkmak zorunda olan yeni birini dünyaya getirmeyeceğini' belirtti.
Miley Cyrus: Boktan bir gezegen devralıyoruz, çocuk yapmayacağım
2019-07-15 00:49:02   Güncelleme: 2019-07-15 00:57:42    

Elle dergisine röportaj veren Cyrus, insanların çevre üzerindeki olumsuz etkileri hakkında konuştu.

Cyrus, 'Eğer kızgınsa ona bulaşmayın. Kadınların da şu anda bu durumda olduğunu düşünüyorum. Dünya öfkeli' dedi. 

26 yaşındaki şarkıcı, gezegenin tükenmiş olduğunu ve 'suyu balıkla dolu bir dünyada yaşayacağını hissedene kadar' çocuk sahibi olmayacağını söyledi. Cyrus sözlerini şöyle sürdürdü:

Kadınlara yaptığımız şeyin aynısını Dünya’ya da yapıyoruz. Sadece durmadan alıyoruz ve ondan da üretmeye devam etmesini bekliyoruz. Dünya artık yorgun. Artık üretemiyor. B*ktan bir gezegen devralıyoruz ve bunu çocuğuma miras bırakmayı reddediyorum. Çocuğumun suyu balıkla dolu bir dünyada yaşayacağını hissedene kadar bununla başa çıkmak zorunda olan yeni birini dünyaya getirmeyeceğim.

Pop yıldızına göre Y kuşağındaki herkes şu anda çocuk sahibi olmak istememe konusunda benzer hissediyor çünkü 'Dünya'nın bununla başa çıkamayacağını biliyorlar'.

Şarkıcı kendi kuşağının hislerine rağmen kadınlara 'gezegeni kalabalık tutmak' için muazzam bir baskı olduğunu ve çocuk sahibi olmamanın sıklıkla 'yargılama ve öfkeyle' karşılanan bir seçim olduğunu söyledi.

Vehaber Menu