Suç örgütü lideri Sedat Peker'in korumaları Alevi türbesine silahla girdi

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in korumaları, Alevilerin kutsal mekânlarından biri olan Antalya Elmalı’daki Abdal Musa Türbesi’ne silahla girdi. Peker’in türbeye girmesine çevre halkı da tepki gösterdi.
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in korumaları Alevi türbesine silahla girdi
2019-08-14 14:42:20   Güncelleme: 2019-08-14 14:42:20    

Peker'in bayramın 2. günü yanında silahlı korumalarıyla Antalya'daki Abdal Musa Türbesi’ne girdi. Dua ettikten sonra da türbeden ayrıldı.

Türbenin saat 17.00’ye kadar açık olduğu ancak Peker için 19.00’a kadar açık kaldığı iddia edildi. Ziyaretin ardından Abdal Musa Derneği Başkanı Ali Eriş yaptığı açıklamada, türbenin Sedat Peker için açılmadığını söyledi. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez ise yaptığı açıklamada Sedat Peker’in türbeye yaptığı ziyarete tepki gösteren sözlere yer verdi.

Olayın duyulması Alevi yurttaşların tepkilerine ve sosyal medya üzerinden 'Bu çeteyi kim soktu oraya hesap soracağız' diyen paylaşımlarda bulunmalarına yol açtı.

Sedat Peker bayram nedeniyle Antalya’da tatil yapıyordu. Geçen hafta Kırkpınar Güreşleri’nin Başpehlivanı Ali Gürbüz ile çektirdiği fotoğraf, kamuoyunda tartışma yaratmıştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü