Evde şarkıcı Devran Çağlar'ın cansız bedeni bulundu

Şarkıcı Devran Çağlar, 56 yaşında hayatını kaybetti. Çağlar'ın bu gece sahne alması beklenen mekanın sahibi, kendisinden haber almamaları üzerine gittikleri evde şarkıcının cansız bedeniyle karşılaştıklarını söyledi.
Evde şarkıcı Devran Çağlar'ın cansız bedeni bulundu
2019-08-15 20:29:31   Güncelleme: 2019-08-15 20:40:39    

Devran Çağlar’ın sahne aldığı mekanın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda da 'Değerli sanatçımız, canımız Devran Çağlar hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dualarımız bir olsun, dileğimiz tek olsun, mekanın cennet olsun, tüm sevenlerinin başı sağ olsun' dendi.

Çağlar, 1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti Ayrıca gerçek isminin Şeref Kolçak olduğunu ifade eden Devran Çağlar, usta oyuncu Eşref Kolçak’ın kendisinin de babası olduğunu iddia etmişti. Eşref Kolçak ise bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti.