Erkek striptizciler kadınlardan şikayetçi: Kadınlar çok saldırgan, bizim de insan olduğumuzu unutuyorlar

Fabulous online sitesine konuşan İngiltere'deki erkek striptizciler, kadın müşterilerin 'cinsel saldırganlığından' yakınırken 'Bizim de insan olduğumuzu unutuyorlar' dedi.
Erkek striptizciler kadınlardan şikayetçi: Kadınlar çok saldırgan, bizim de insan olduğumuzu unutuyorlar
2019-08-16 09:09:35   Güncelleme: 2019-08-16 09:28:40    

Sputnik'te yer alan habere göre; vücutlarında dokunulmadık yer kalmadığından şikayet eden erkek striptizcilerin bazıları, kadın müşteriler arasında cinsel organlarını avuçlayacak, hatta daha ileri gidenler çıktığını söyleyerek şu tepkiyi gösterdi:

'Bizim de insan olduğumuzu unutuyorlar'

30 yaşındaki Rob Singers, şov sırasında kadın müşterilerin çok ileri gittiğini belirtip şunları anlattı:

'Şovun sonunda üstümde hiçbir şey olmadan kalabalığın arasında dolaşıyorum. Penisimle oynuyorum, ama yüzlerine fiske vurmuyorum, sadece sataşıyorum, fakat bazı kızlar penisimin önüne atlayıp ağızlarına almaya çalışıyor.'

Bir kadın penisini tırmalayıp kanattığında kız arkadaşıyla arasının bozulduğunu belirten Rob, bununla birlikte kadın kendisiyle seks yapmak istediğinde otel odasına giderek durumdan istifade ettiğini de dile getirdi.

'Bazen üzerime para atıyorlar'

Meslektaşı olan 25 yaşındaki Kelvin Valentine de çalışırken kadınlar tarafından rahatsız edildiğinden şikayet etti:

'Kadınların aralarından ayrılmama izin vermediği durumlar oluyor, koluma sarılıp bırakmıyorlar. Bazen üzerime para atıyorlar. Bazıları erkeklere özel partilerde yapılan şekilde ileri gidiyor ve bana açıkça seks yapmayı teklif ediyor.'

'Kadınlar, kendilerine yapılsa erkekleri tokatlarlar'

29 yaşındaki Javier Markham da çıplakken kadınlar tarafından istismar edildiğinden yakındı:

'Striptiz sırasında vücudumun dokunulmadık yerini bırakmıyorlar. Kadınlar, kendilerine yapılsa erkekleri tokatlarlar, ama bizim testislerimizi avuçluyor, penisimizi tutup sıkıyorlar.'

Penisi çekildiğinde acı duyduğunu belirten Javier, kadınların sadece erkek arkadaşlarına yapabilecekleri mahrem şeyleri kendilerine uygulamalarından rahatsızlıklarını ifade etti.

Ama hepsi de kadınların ilgisinden memnuniyetlerini dile getirirken biri 'Güzel kadınların senin için çığlık atmasını kim istemez' dedi.

Vehaber Menu