Unkapanı alt geçidinde biriken su boşaltılırken bir kişinin cansız bedeni bulundu

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Unkapanı alt geçidini su bastı. Ekiplerin su tahliye çalışmaları sırasında alt geçitten ceset çıktı.
Unkapanı alt geçidinde biriken su boşaltılırken bir kişinin cansız bedeni bulundu
2019-08-17 21:33:32   Güncelleme: 2019-08-17 21:33:32    

İstanbul’da öğle saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Saatte 113 kilogram yağış düşen Fatih ilçesinde Unkapanı altgeçidini de su bastı. Ekiplerin su tahliye çalışmaları sırasında altgeçitten ceset çıktı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara için sağanak yağış uyarısının ardından İstanbul'da sağanak yağış başladı. Kapalıçarşı, Aksaray'daki tramvay yolu ve pek çok araç sular altında kaldı. 

İstanbul'da yağış özellikle Avcılar, Sefaköy, Bahçelievler, Çatalca, Zeytinburnu, Sarıyer, Fatih, Esenyurt, Kadıköy, Üsküdar, Tuzla ve Pendik'te etkili oluyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

D-100 Karayolu üzerinde su birikintileri oluşurken bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Moda tramvayı durdu

T3 Kadıköy-Moda tramvay hattında enerji kesintisi nedeniyle sefer yapılamadığı duyuruldu. 

Üsküdar'da deniz ve kara birleşti

İstanbul'da şiddetli yağmur birçok yerde sel ve taşkınlara neden oldu. Üsküdar'da, sahilde oluşan su birikintisi, adeta denizle karayı birleştirdi. Vatandaşlar, adeta göle dönen Üsküdar Meydanı'nda paçalarını sıvayıp suların içinde dolaştı.

Çatalca'da bir elektrik direğine yıldırım düştü

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, son radar verileri ve tahminlere göre, Avrupa Yakası'nda halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın, bugün akşam saatlerine kadar boğaz çevresi ve kuzey ilçeleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli olması beklendiğiri duyurdu.

Bahçelievler’de yol çöktü, park halindeki bir araç çukura düştü

Bahçelievler’de yoğun yağış sonrası yolda çökme meydana geldi. Park halindeki bir araç yolda oluşan çukura düştü.

Olay, 13.00 sıralarında Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. Sağanak yağmurun ardından metro inşaatı önünde bulunan yolda çökme meydana geldi. Çökme sırasında yol üzerinde park halinde bulunan araç yolda oluşan çukura düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ekipleri sevk edildi. Ekipler çukura düşen aracı çıkardı.

Aracı çukura düşen Halil Akın, 'Sabah aracımızı park ettik. Öğlene doğru hızlanan yağmurla zemin yumuşuyor. Sonra park halindeki aracımız çukura düşüyor. Aracımızda maddi hasar oluşuyor. Aracımın içi ve motor aksamı su aldı' dedi. Çöken yolda İBB ekiplerinin çalışması sürüyor.

Vehaber Menu