AKP'li Yeneroğlu'ndan polis müdahalesine tepki: Vatandaşlarımıza bu zalimliği reva gören kişilerin görevden alınması için gereken yapılacaktır

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, HDP'li üç büyükşehir belediyesine kayyım atanmasını Van'da protesto edenlere polisin sert müdahale etmesine kişisel Twitter hesabından tepki gösterdi. Yeneroğlu, 'Van'daki bu görüntüler korkunç. Vatandaşlarımıza bu zalimliği reva gören kişilerin bir an evvel görevden alınması ve yargılanması için gereken mutlaka yapılacaktır' dedi.
AKP'li Yeneroğlu'ndan polis müdahalesine tepki: Vatandaşlarımıza bu zalimliği reva gören kişilerin görevden alınması için gereken yapılacaktır
2019-08-22 03:31:49   Güncelleme: 2019-08-22 03:31:49    

HDP'li üç büyükşehir belediyesine kayyım atanmasını Van'da protesto edenlere polis sert müdahale etti. Kahvehaneye sığına bir eylemci polis tarafından kask ve tekmelerle darp edildi. Yaşananlara tepki gösteren AKP milletvekili Mustafa Yeneroğlu, 'Van'daki bu görüntüler korkunç! Hukuk içinde görevini yapan emniyet güçlerimizi de zan altında bırakan bu vahşet kabul edilemez! Vatandaşlarımıza bu zalimliği reva gören kişilerin bir an evvel görevden alınması ve yargılanması için gereken mutlaka yapılacaktır' dedi.

Ömer Faruk Gergerlioğlu: Bu kamu görevlileri yargılanmazsa Türkiye'de ve Dünya'da kimseye bir şey anlatamazsınız

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu söz konusu görüntüleri Twitter hesabından paylaşarak, 'Van’da şu görüntüye bakın halka reva görülene bakın yazıklar olsun! Bu kamu görevlileri yargılanmazsa Türkiye'de ve Dünya'da kimseye bir şey anlatamazsınız!' dedi. HDP Van Milletvekili Muazzez Orhan da Twitter adresinden, 'İşte AKP ‘ nin zorbalığı. Elbetteki hesabını vereceksiniz' sözleriyle görüntüleri paylaştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü