Özkan: Nuh Tufanı, Dünya’nın yuvarlak değil düz olduğu inancını destekliyor

RS FM’de yayınlanan Gündem Dışı programına konuk olan Düz Dünya Derneği Genel Başkanı Doğukan Özkan, 'Nuh Tufanı’nın olması için Dünya’nın düz bir zemin, etrafının da buzullarla çevrilmiş olması lazım. Nuh Tufanı, Dünya’nın düz olduğu inancını destekliyor' dedi.
Özkan: Nuh Tufanı, Dünya’nın yuvarlak değil düz olduğu inancını destekliyor
2019-09-09 19:32:16   Güncelleme: 2019-09-09 19:32:16    

Gündem Dışı’nın bu haftaki stüdyo konuğu Düz Dünya Derneği Genel Başkanı Doğukan Özkan’dı. 

 

Özkan, 'İnsanlardan, Dünya’nın düz olmadığına ilişkin tek bir fotoğraf istiyorum. Bunun yerine insanlar hakaret ediyor. Hiçbir araştırma sonucu küre Dünya modeline çıkmıyor. Küre Dünya modeline ilişkin her bilgi tutarsız. Bize ‘Dünya dönüyor’, ‘Dünya yuvarlak’ diyenler, aslında algımıza yönelik şeyler söylemişler' dedi.

‘İNSANLARI SINIRLI BİR KÜRE MODEL SİSTEMİNE SOKTULAR’

Dünya’nın devasa bir okyanusun içindeki kara parçası olduğunu iddia eden Özkan, Nuh Tufanı’nın da Dünya’nın düz olduğu inancını desteklediğini söyledi. Özkan, 'Nuh Tufanı’nın olması için Dünya’nın düz bir zemin, etrafının da buzullarla çevrilmiş olması lazım. Nuh Tufanı, Dünya’nın düz olduğu inancını destekliyor' diye konuştu. 

'Amerika algı yapıyor, Amerika bizim ne düşünmemizi isterse bize onu veriyor' diyen Özkan, 'Amerikalılar, Antarktika kıtasının ötesinde bir şey buldular. Başka bir boyuta geçiş, benzin yatakları. Bunu Dünya ile paylaşmak istemiyorlar. İnsanları sınırlı bir küre model sistemine soktular. Bunlar ortaya çıkarsa Amerika itibarını kaybeder' ifadelerini kullandı.

‘DÜNYA’DAKİ KAOSUN TEK NEDENİ DÜNYA’NIN KÜRE MODELİDİR’

Suudi Arabistan’ın en büyük din otoritelerinden biri olarak kabul edilen Şeyh Abdul Aziz bin Baz’ın, 1975 yılında verdiği, ‘Dünya’nın düz olduğu ve buna inanmayanın dinsiz olarak kabul edileceği, cezalandırılacağı, bunu iddia eden kişinin tövbeye davet edileceği, tövbe etmezse kafir ve dinden dönmüş bir kişi olarak öldürüleceği ve malının da Müslümanlara ait olacağı’ yönündeki fetvasının da hatırlatıldığı programda Özkan, 'Yaratıcı ne diyorsa, bilim tam tersini söylüyor. Dünya’nın küre olduğunu destekleyenler Ateizmi ateşleyenlerdir. Dünya’daki kaosun tek nedeni Dünya’nın küre modelidir. Bu adamlar bilim adı altında Tanrılıklarını ilan ediyor' diye konuştu.

Vehaber Menu