50 yerinden bıçaklanan kadının oğlu cinayeti itiraf etti; örtbas etmeye çalıştı

Bursa-Gemlik'te, evinde 50'den fazla bıçak darbesiyle ölü bulunan Tülin Beygirci'nin katili oğlu çıktı.
50 yerinden bıçaklanan kadının oğlu cinayeti itiraf etti; örtbas etmeye çalıştı
2019-09-12 19:35:22   Güncelleme: 2019-09-12 19:35:22    

Olay günü eve girip çıktığı güvenlik kameralarınca görüntülenen ve cenazeyi teslim alması için polis tarafından çağrıldıktan sonra otogarda yakalanan Berke K. cinayeti itiraf etti.

Katil zanlısının, cinayetin namus yüzünden başka birisi tarafından işlendiği izlenimi vermek için evdeki bir aynaya kanla 'Mahallenin de onuru var' yazdığı da ortaya çıktı.

Son birkaç günde eve giren kişilerin ifadelerine başvuran polis, kamera kayıtlarında görülen kadının 24 yaşındaki oğlu Berke K'nin, Denizli'de üniversite öğrencisi olduğunu tespit etti. Berke K'ye telefonla ulaşan polisler, annesinin vefat ettiğini, cenazesini Adli Tıp'tan teslim alması için Bursa'ya gelmesi gerektiğini söyledi. Berke K'nin konuşmalarından şüphelenen polis, kaçma ihtimaline karşı Denizli'den bineceği otobüsü de takibe aldı.

Ekipler, zanlıyı Bursa'da otogarda polis aracına bindirip Gemlik Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Gözaltına alınan Berke K'nin, polise verdiği ifadede annesini öldürdüğünü itiraf ettiği, yaz tatili boyunca Gemlik'te aynı evde kaldıklarını ve aralarında zaman zaman tartışma çıktığını anlattığı belirtildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü