Ali Koç'tan Fatih Terim'e: Nasıl oluyor da bir insanın sicili bu kadar bozuk olabiliyor

Ali Koç, Fatih Terim'in Club Brugge maçı öncesi yaptığı basın toplantısındaki, ''Türkiye'de maçlar masada, Avrupa'da sahada kazanılıyor'' açıklamasının sorulması üzerine, ''Onların fıtratında olan bir şey. Yorum yapmak istemiyorum. Geçenlerde Avrupa Futbolu yönetim kuruluna seçildik. Dünya neler konuşuyor, ülkemizde neler konuşuluyor. Yeni formatlar konuşuluyor. Hepimizi derinden etkileyecek yeni düzenler konuşuluyor, ülkemizde neler konuşuluyor.
Ali Koç'tan Fatih Terim'e: Nasıl oluyor da bir insanın sicili bu kadar bozuk olabiliyor
2019-09-18 19:11:32   Güncelleme: 2019-09-18 19:11:32    

Yok efendim 19.05'te tweet atılmış. Bununla ilgili bir şey konuşulacaksa, nasıl olur da bir insanın sicili bu kadar bozuk oluyor. Hem futbol hayatında hem de antrenörlük hayatında nasıl oluyor da bu kadar çok ceza alabiliyor. Niye başka hocalar bu kadar ceza almıyor. Bunların konuşulması gerekirken 19.05 üzerinde kilitlenip duruyorlar. Biz spor kulüpleri olarak sahada rekabet ediyoruz.

Bunun dışındaki diğer günlerde ortak çalıştığımızı, ortak olduğumuzu unutmayıp yeni sponsorluklara imza atmak, marka değerini nasıl artırabileceğimizi düşünmek, yayın ihalesinde ligi nasıl iyi hale getirebiliriz diye düşünmeliyiz. Bizimle ilgili imada bulunulan çok açıklama oluyor ama biz cevap vermiyoruz. Yıldırım Demirören Beşiktaş Başkanı'ydı, Haluk Ulusoy Galatasaray Kongre Üyesi'ydi. Geçmiş başkanlara bakın, rahmetli Hasan Bey iyi bir Beşiktaş taraftarıydı, Mehmet Ali Aydınlar da Fenerbahçe başkanlığına aday oldu. Bu durum bu işin doğasında var. Söz konusu Fenerbahçe olunca bu durum niye böyle oluyor'' şeklinde konuştu.

Vehaber Menu