Mehmet Ali Erbil canlı yayında ağladı: Yürüyemeyeceksem fişimi çekin dedim

Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra yoğun bakımda 235 gün yaşam mücadelesi veren ve göğüs boşluğunda kan toplanması nedeniyle ameliyat edilen 62 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez bir canlı yayına katıldı.
Mehmet Ali Erbil canlı yayında ağladı: Yürüyemeyeceksem fişimi çekin dedim
2019-09-27 15:59:00   Güncelleme: 2019-09-27 15:59:00    

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa' programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, yaşadığı zor günleri anlattı. İbrahim Tatlıses ile bu süreçte sürekli konuştuklarını belirten Erbil, Tatlıses'i kastederek 'Mesela İbrahim ile her zaman oturup ağlaşırdık' dediği esnada duygulanarak, göz yaşlarına hakim olamadı.

Ayağa kalkacağına hiç inanmadığını ifade eden Erbil, 'Eğer yürüyemeyeceksem kardeşime fişimi çekin dedim' diye konuştu.

Başıma ne geldiyse kadınlar yüzünden geldi diyen Erbil: 'Kızlarla buluşmaya gidiyordum duşa kabinin çıkışında yükseklik vardı, ayağımı kaldırdım yerdeki havlu kaydı tuvalete vurdum yan tarafımı. Yardım çağırdım beni yatırdılar ve sonrasını hatırlamıyorum, ilk hastaneye götürüldüğümde doktorlar sizi üç günde taburcu ederiz dediler. Ancak sonrasında kaburgalarımın kırıldığını ve parçalı kırıklarım olduğunu görmüşler, bir gecede iki ameliyat geçirmişim, 70 ünite kan getirmişler ameliyatım için, iki üç günde taburcu olacağımı ön görmüşlerdi ancak kaçış sendromunu tetikleyince olan oldu ayağa kalkacağıma ve yürüyeceğime inanmıyordum' dedi.

Erbil, 'Doktorum Jan Klod Kayuka, bir mekanda Selçuk Yöntem ve Tarık Ünlüoğlu ile karşılaşmış, onlar da benim kurtulma ihtimalimi doktoruma sormuşlar. Doktorum ise ‘yüzde beş’ demiş' ifadelerini kullandı.

Ekim'de film hazırlıkları olduğunu belirten Erbil, 'Bir filmde küçük bir rol üstleneceğim. Bana hatıra olmasını istediğim için bu teklifi kabul ettim, bunun yanı sıra yılbaşında da Kıbrıs’ta sahne almaya hazırlanıyorum' dedi.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'de canlı yayına telefon ile bağlandı. Sezin Erbil: 'Babamı ekranda görmek beni çok mutlu etti çok şükür bugünlerimize. Allah bir daha kötü günler göstermesin izlerken çok duygulandım hasta olan herkese Allah’tan şifalar diliyorum o süreçte ne kadar zor olduğunu anladık babam çok güzel görünüyor ve onu ellerinden öpüyorum' diye konuştu.