Berrak Tüzünataç, kalçasına dövme yaptırdığı fotoğrafı paylaştı

Berrak Tüzünataç, kalçasına dövme yaptırdığı anın fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.
Berrak Tüzünataç, kalçasına dövme yaptırdığı fotoğrafı paylaştı
2019-10-01 11:31:27   Güncelleme: 2019-10-01 11:39:05    

Ekranlardan bir süredir uzak güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, kalçasına dövme yaptırdığı anın fotoğrafını takipçilerini beğenisine sundu.

ÇOK SAYIDA YORUM VE BEĞENİ ALDI
Berrak Tüzünataç Instagram hesabından kalçasının fotoğrafını yayımladı. Tüzünataç'ın fotoğrafı kısa süre içerisindeçok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Berrak Tüzünataç kimdir

Berrak Tüzünataç, 2 Kasım 1984 tarihinde Yalova'da ailenin ilk çocuğu olarak doğdu. İlk okulu ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okudu. 1995 senesinde Koç Lisesi'ni kazanıp ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okudu, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Babası Yalova'da müteahitlik yapan Sefa Tüzünataç'dır. Naz adında bir kız kardeşi var. Berrak Tüzünataç, küçüklüğünde; kışları Yalova'da, yazları Yalova sayfiyesinin en eski sitelerinden Tuncelp'de yaşadılar.

Berrak Tüzünataç, 15 yaşına geldiğinde yani 1999 yılında,depreminin yaşandığı yıl, anne ve babası ayrılıyor. Yalova'da müteahhitlik yapan babasının yaptığı evlerden bazıları yıkılınca, baba 10 gün kadar hapis yatıyor. Berrak annesiyle birlikte İstanbul Caddebostan'a taşınıyor. Babası da İstanbul Etiler'de yaşamaya başlıyor. 2004 sonunda Yılmaz Erdoğan'ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı. 18 yaşındayken basında ilk olarak, futbolcu İlhan Mansız 'ın sevgilisi olarak tanınan Berrak hemen ardından Bodrum'daki Fuga Otellerinin ortağı Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı olaylı ilişkiyle adını duyurdu. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün bir fotoğraf çekimi sırasında, çekimi kenardan izleyen Berrak'ında resimlerini çekince şöhret basamaklarını tırmanmaya başlıyor. 'Elele' dergisi dahil olmak üzere dört ayrı dergide kapak oldu.