Saatlerce seks yapmış gibi yürüyeceksin!

Başarılı kariyerinin yanı sıra sıradışı özel hayatıyla da gündemden hiç düşmeyen Cara Delevingne, W Magazine'e röportaj verdi.
Saatlerce seks yapmış gibi yürüyeceksin!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Mesleği incecik topuklar üzerinde kusursuz biçimde yürüyerek üzerindeki giysiyi tanıtmak olan bir mankenin bazen ne kadar zorlandığını tahmin edebilir misiniz... 22 yaşındaki Cara Delevingne son dönemin en parmak mankenlerinden. Neredeyse bütün ünlü firmaların defilelerinde podyuma çıkıyor. Ama yüksek topuklu ayakkabılar üzerinde yürümek bazen onun için işkenceye dönüşebiliyor.

Cara Delevingne, W Magazine'e verdiği röportajda bu konuda yaşadıklarını anlattı. 'İlk kez podyuma çıktığımda hayatımda hiç seks yapmamış gibi yürüyordum' diyen Cara Delevingne sözlerini şöyle sürdürdü. 'Sonra, kim olduğunu hatırlamıyorum ama birisi bana podyuma çıktığında o anda sevişiyormuşsun ya da sanki saatlerce seks yapmışsın gibi yürü' dedi. Ben de onun bu tavsiyesine uymaya çalıştım.' Çocukluğunda çıplak gezmeyi çok sevdiğini de anlatan Delevingne 'Kıyafet giymeye başlamam çok uzun zaman aldı. Çıplak gezmeyi seviyordum' dedi. Delevingne 'Çocukken bazen evden kaçıp sokaklarda koşuyordum. O sırada bütün elbiselerimi çıkarıyordum. Bu eğlenceliydi ve özgürlüktü' diye konuştu. Delevingne defalarca çıplaklar plajına gittiğini de söyledi.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü