İngiliz çiftçi ''Nazi İneği'' bahanesiyle inekleri öldürdü!

İngiltere'nin Batı Devon bölgesinde yaşayan bir çiftçi, saldırganlaştığını iddia edip, hapsettiği inekleri kesti. Söz konusu inek türü, 1920'li yıllarda Almanya'da Nazi Partisi'nin talebiyle üretilmişti.
İngiliz çiftçi ''Nazi İneği'' bahanesiyle inekleri öldürdü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
İngiliz basınında yer alan habere göre, Derek Gow adlı seri katil, 2009 yılında çiftliğine hapsettiği bir düzineden fazla ineğin bir bölümünü, çiftlik çalışanlarına saldırmaya başladığı iddiasıyla öldürdü.

Gazeteler, bu inek soyunun, Nazi Partisi'nin Avrupa bizonuna dayanan bir inek türü üretmekle görevlendirmesi üzerine, zoolog kardeşler Heinz ve Lutzh Heck tarafından ortaya çıkarıldığını yazdı.

Üretilen, kaslı fiziği ve öldürücü boynuzları olan bu türün, Naziler tarafından 3. Reich'in güç ve arılığının temsili şeklinde gösterilerek propaganda materyali olarak kullanıldığı bildiriliyor.

Bu türdeki ineklerin Nazilerin iktidarının 1945'te sona ermesinin ardından önemli ölçüde öldürüldüğü, küçük bir bölümünün ise Avrupa'daki doğa koruma parklarında yaşamını sürdürdüğü belirtiliyor.

'Üstesinden gelemezdik'

İngiltere'de bu türdeki inekleri hapsetmiş tek çiftçi olan Derek Gow, 13 ineğinden yedisini öldürmüş.

'Sürüyü altıya indirmek zorunda kaldık' diyen Gow bu katliamının nedeninin şöyle açıklamış:

'Çünkü aralarından bazıları inanılmaz bir şekilde saldırgandı ve onların üstesinden gelemedik. Kurtulmak zorunda kaldıklarımız buldukları her fırsatta saldırıyordu. Kim olsa öldürmeye çalışıyorlardı. Bununla baş etmek hiç eğlenceli değildi.'

Gow bu ineklerin cesetlerinden yapılan sosislerin çok lezzetli olduğunu da sözlerine eklemiş.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü