Anonymous: Ölü yiyiciler operasyonu!

Anonymous, pedofiliye karşı kampanya başlatıp, destek istedi.
Anonymous: Ölü yiyiciler operasyonu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-03-26 07:14:39    

“Operation DeathEaters” (Ölü Yiyiciler Operasyonu) verilen kampanyada Anonymous uluslararası pedofili çetelerinin suçlarını belgeleyen delilleri toplamayı planlıyor.

Russia Today’de yer alan habere göre, Anonymous, yaptığı açıklamada, “#OpDeathEaters’ın hedefi uluslararası, bağımsız ve mağdurların öncülük ettiği bir soruşturma yapmak. ABD federal ve devlet çalışanları pedosadist endüstriyi yürütüyor. Bünyelerinde polis, avukat, din insanları ve hükümetçalışanlarının bulunduğu çocuk kaçakçılığı çeteleri korunuyor ve birbirlerini gizliyorlar” ifadeleri kullanıldı. Hacker grubu, farklı pedofili vakaları arasında bağlantı kurmaya yardımcı olacak bir veri tabanı oluşturmayı hedeflediklerini belirtirken, bunun yalnızca ABD ve İngiltere’yle sınırlı kalmayacağını, küresel bazda bir çalışma yürüteceklerini vurguladı.

Anonymous, yayınladığı videoda aktivistlere seslenirken, gönüllülerin üç aşamalı planın işlemesinde yardımcı olabileceği belirtildi. Buna göre, ilk aşamada bilgi toplanacak, ikinci aşamada bu bilgi olabildiğince geniş çevrelere yayılacak ve üçüncü aşamada da “düzgün soruşturma yürütülmemiş alanlara bağımsız ve uluslararası bağlantılı bir soruşturma” yapılacak.

#OperationDeathEaters, İngiltere’de Prens Andrew hakkında çıkan pedofili iddialarının ardından başlatıldı. Prens Andrew iddiaları reddetse de skandal büyümeye devam ediyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü