Kadını diri diri yakmışlar!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde zeytinlik içindeki bir barakada yakılmış bir kadın cesedi bulundu. Otopsisinde kadının canlıyken yakıldığı belirlendi.
Kadını diri diri yakmışlar!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

YÜZDE 90'I YANMIŞ, KİMLİĞİ DNA İLE TESPİT EDİLECEK

Bugün Gazetesi'nden Cem Kartal ve Fatma Eren'in haberine göre, kesin olmayan ilk bulgulara göre ceset 20-49 yaşlarında bir kadına ait. Yüzde 90'ı yanan cesedin kime ait olduğu ise polise, 'kayıp' başvurusu yapan kişilerden alınacak DNA örnekleriyle tespit edilecek.

TEK DELİL TAYT PARÇASI

Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ihbarıyla soruşturma başlatan polis, olay yerine yakın bölgede ölen kişiye ait olduğu sanılan tayt parçası bulundu. Bu delil, kadının şehirden getirildiği ihtimalini kuvvetlendirdi.

KAMERA KAYDI YOK

Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ifadesine de başvuran polis, bölgenin yerleşim alanlarına uzaklığı nedeniyle vahşeti aydınlatacak güvenlik kamera kaydını da bulamadı. Bölgede ve çevre illerde tüm kayıp başvurularını mercek altına alan jandarma ve polisin çok yönlü araştırması sürüyor.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ AYRINTILI OTOPSİDE SAPTANACAK

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi tamamlandı. Ceset tamamen yandığı için, ipucu olabilecek olası darp, kesici alet ve kurşun yarası tespit edilemedi. Kesin ölüm sebebi ve diğer ayrıntılar ise İstanbul Adli Tıp İhtisas Daire Başkanlığı'nda yapılacak ayrıntılı otopsiyle saptanacak.

Vehaber Menu