Hangi erkek yatakta daha başarılı?

Düzenli egzersiz yapan insanlar hem daha sağlıklı bir yaşam sürüyor, hem de daha formda bir vücuda sahip oluyor. Sporun bir yararı daha var, o da erkeğin cinsel performansını arttırması...
Hangi erkek yatakta daha başarılı?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Düzenli egzersiz yapmak her yaştan kadın ve erkek için çok faydalıdır. Hem kişinin sağlığını korumasına ve daha formda bir vücuda sahip olmasına, hem de stresi yenmesine yardımcı olur.

Egzersiz sırasında kalp atımı hızlanırve vücuda daha fazla kan pompalar. Vücuttaki kan akışı hızlandığında, cinsel organlara giden kan akışı da hızlanır. Böylece erkeğin cinsel isteği de artar.

Ayrıca formda bir erkek cinsel birleşme sırasında vajina içerisinde daha uzun kalabilir, yorulmadan ilişkiyi daha uzun sürdürebilir.

Oysa ki formda olmayan, sigara ve alkol kullanan bir erkek hem vajina içersinde daha kısa süre kalır, hem de cinsel ilişki sırasında çabuk yorulur yani bilinçdışı haz ve elem dengesinden dolayı, seks yaparken yorulan erkeği korumak adına erkeği erken boşalmaya veya sertleşmesini kaybetmeye zorlayabilir. Bu nedenle erkeklere düzenli egzersiz yapmaları önerilir. Aşk kaslarının cinsellikten alınan zevki arttırmada çok önemli bir yeri vardır. Kemik çatının alt kısmında pelvis tabanı adı verilen bölgede bulunan kas grubuna pelvis tabanı kasları yani aşk kasları adı verilir. Aşk kasları daha derinde yer alan diğer kaslarla beraber çalışarak idrar yapma ve tutma, dışkılama, cinsel işlevlerin yerine getirilmesini ve çatı kemik içinde yer alan organların sarkmadan burada kalmasını sağlarlar.Bu kaslar gün içinde sıkıp bırakarak çalıştırılır. Pilates yaparak, yere yatarak bacakları bisiklet çevirir gibi hareket ettirerek çalıştırılabilir. Böylece o bölgedeki kaslar güçlenir, o bölgeye giden kan alkışı hızlanır ve cinsel performans ve penisin sertleşme kalitesi artar, erkeğin boşalma süresi uzar.

Ön sevişme cinsel ilişkinin en önemli kısmıdır. Erkeklerin 3 büyük korkusu vardır. Bunlar; “ya penisim sertleşmezse”, “ya önsevişme sırasında vajina içine girmeden penisim inerse” ve “ya partnerim boşalmadan erken boşalırsam” şeklindedir.

Formda ve düzenli spor yapan bir erkeğin hem kendine hem de vücuduna olan güveninin artmasıyla birlikte, bu korkulardan zihni arınacak ve cinsel performansı da o düzeyde artacaktır.

Vehaber Menu