Bunu şiddetle kınıyoruz!

Bir Türk şirketine ait Cook Islands bayraklı Tuna-1 isimli kuru yük gemisi, İspanya'dan aldığı alçıpan yükünü teslim etmek üzere pazartesi akşam saatlerinde Tobruk Limanı'na giderken saldırıya uğramıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili açıklama yaptı
Bunu şiddetle kınıyoruz!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Libya'da Türk şirketine  ait "Tuna-1" isimli  yük gemisine düzenlenen saldırı ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

"Bunu şiddetle kınıyoruz, burada hukuki bütün haklarımız mahfuz kalmak suretiyle de başta Dışişleri Bakanlığımız olmak üzere işin takipçisiyiz, bu süreci takip ediyoruz. Sorumluların derhal Libya yetkilileri tarafından bulunması gerekir, bunun da takipçisi olacağız. Tabii şu anda Libya'nın kendi içinde ciddi bir sıkıntısı var, onu görmemiz lazım. Çok başlılık var, iki başlılık da demiyorum. Çok başlılığın içerisinde olan bir Libya'da maalesef böyle bir sıkıntı şu anda yaşanıyor. Takipçisiyiz ve bu konuyu inanıyorum ki asla bir gizliliğe veyahutta 'neticesi ne olursa olsun' demeden sonuna kadar kovalayacağız ve bu işin faillerini de inşallah ortaya çıkartacağız."

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü