New York Times, sen kimsin ya? Haddini bileceksin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SETA tarafından düzenlenen 'Başkanlık Sistemi İçin Ülke Örnekleri ve Türkiye İçin Başkanlık Sisteminin Temel Dinamikleri' Paneli’nde konuştu.
New York Times, sen kimsin ya? Haddini bileceksin...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
 
Çözüm 1. Meclis'in kapısında yazıyor. Şura suresi orada asılı durur. 12 yıl boyuncasiyaset makamının yerlerde olan itibarını yükseltmek için uğraştık. Bu millet darbecilerin esiri, oyuncağı olmuştu.
 
Bir tane hovarda vardı ya Davos toplantısında ona dedim ki "Siz bize bu parayı verecek misiniz? Siz bunu vereceksiniz bizi yönetmeye mi talip olacaksınız. böyle şeyler olmaz dedik. Borcunu ödedik. Gönderdik".
 
Bu ülkeye bakan ithal ettik. düşünün hala gelir misin? diye soruyorlar. Gelse ne olacak? Geldi de ne yaptı? Bunlar zaten dışarıdan akıl alır.
 
Bu ülkeyi yönetenler dışarıdan akıl aldılar. Bunlar bir tek millete gitmediler. Hep milleti küçük gördüler. Biz de o hakir gördükleri milletin içinden çıktık.
 
Bizim iktidarlarımız milletin iktidarıdır. Bu yüzden içeride ve dışarıda bize karşı büyük kumpas düzenlediler. New York Times'ta çıkmış diyor ki, "Erdoğan'ın Türkiyesi'ne müdahale edilmeli. Ya sen kimsin. Haddini bil.
 
Başkanlık sistemine karşı çıkmak adına istikrarı feda edecek kadar gözlerini karartmış kesimler var. Bunların başkanlık sistemine karşı çıkmaları dağdakilere duydukları aşktandır.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü