Erdoğan bana hapse gireceğini söyledi!

Gerçek Gündem sitesi Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş, AKP'nin kuruluşundaki sırrı ve Erdoğan'a ilişkin bilinmeyenleri kitap haline getirdi. Erdoğan ve AKP ile ilgili kitapta ilginç bilgilere yer veren Yarkadaş, Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye
Erdoğan bana hapse gireceğini söyledi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Gerçek Gündem sitesi Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda 7 Haziran’daki genel seçmlerde CHP milletvekili adayı olan Barış Yarkadaş, AKP'nin kuruluşundaki sırrı ‘Aksaray'ın Sırları'’ adlı bir kitapta kaleme aldı. Yarkadaş’ın Asi Kitap tarafından yayınlanan ve 275 sayfadan oluşan, AKP'nin kim tarafından kullanıldığını anlattığı kitapta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cezaevine giriş sürecine ilişkin dikkat çekici iddialar bulunuyor. 

‘UZATTIĞIM BELGEYİ GÖRÜNCE BOĞAZI DÜĞÜMLENDİ’

Yarkadaş, kitapta Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan cezaevine gidiş hikayesine yer verdi.  Erdoğan'ın cezaevine gireceğini Topkapı'daki bir açılışta kendisinden öğrendiğini anlatan Yarkadaş, ''Erdoğan bazılarının pazarlamaya çalıştığı gibi kahraman değildir...Kendisine uzattığım belgeyi görünce boğazı düğümlendi'' ifadesini kullandı.

 Yarkadaş, "Aslında siyasete dair tüm udunu kaybetmişti. Ancak cezaevinden çıktıktan sonra kendisine ihtiyaç duyuldu ve AKP'nin kuruluşu kolaylaştırıldı'' dedi.

KASIMPAŞA’DAKİ YOKSULLUKTAN, AK SARAY’DAKİ LÜKSE UZANAN YOL

AKP'nin kuruluşunda Cüneyt Zapsu ile Korkut Özal'ın aldığı rolünü de ayrıntılarıyla anlatan Yarkadaş, "Kasımpaşa'da yoksul bir evde başlayıp milyar dolarlık Aksaray'a uzanan ve karanlıklarla dolu olan bir süreci anlattım'' ifadesini kullandı.

Yarkadaş’ın kitapta dikkat çektiği başlıklar şöyle:

- AKP'yi tetikçi gibi kullanmak isteyenler kimlerdi?

- Erdoğan'ın Özal sevgisi nereden kaynaklanıyor?

- Erdoğan'ın Mursi'ye verdiği akıl neye mal oldu?

- Aksaray'ı koruyan firma neden İsrail'den seçildi?

- Fethullah Gülen'i ne zaman tutuklatmak istedi?

- Emine Erdoğan, Hayrünnisa Gül'e neden ''Büyük laflar etme'' dedi?

- Erdoğan, Barış Yarkadaş'a neden sinirlendi?

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü