Ailesi köpekleri istemeyince parkta yaşamaya başladı!

Güldeniz Sarılar, ailesi köpekleri evde istemeyince köpeklerle beraber Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Anneler Park'ında kalmaya başladı.
Ailesi köpekleri istemeyince parkta yaşamaya başladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Güldeniz Sarılar parkta köpeklerle beraber yaşam savaşı veriyor. Ailesi köpekleri istemeyince Sarılar tercihini dostlarından yana kullandı ve onlarla beraber parkta yaşamaya başladı. İHA'nın haberine göre Hiç parası olmadığını ve vatandaşlardan gelen yardımlarla geçimini sağlamaya çalıştığını belirten Güldeniz Sarılar, “Sokakta kaldım. İstanbul'a kardeşimin yanına gittim. Annemin yanında oturuyor. Köpeklerim var diye beni almadılar. Burada bir aile yakınım daha var, o da köpekleri barınağa bırakmamı istedi. Benim isteğim bana tek oda da olsa, barakada olsa yeter ki köpeklerimle birlikte yaşayabileceğim bir yer verilsin. Samsun'daki yakınım dedi ki 'ben sana ev tutarım' ama bu köpekleri barınağa bırak. Ben de dedim ki 'asla'. Bu köpeklerin biri 10, diğeri 5 yaşında. Bunca senedir bu köpeklere bakıyorum. Onlar benim tek dostum. Onları bırakmam. Parasız kaldık. Bazen vatandaşlardan 1 lira istiyorum, ucuz yiyecekler ve yem alıyorum. Bazıları gelip domates veya ekmek veriyor. Vatandaşın birisi de 2 kilo köpek yemiyle su aldı. Bazı vatandaşlar kendileri gelip bize yardımcı oluyorlar. Benim tek arzum köpeklerimle beraber huzur dolu bir odacık istiyorum" diye konuştu.

Güldeniz Sarılar, kendisine bir barınak verilinceye kadar 10 yaşındaki Kıjım ve 5 yaşındaki Kıtmir adını verdiği köpekleriyle parkta yaşam mücadelesi vermeye devam edeceğini belirtti.

Vehaber Menu