Serbest bırakıldı, sevgilisini 5 yerinden bıçakladı!

Denetimli serbestlikten bırakılan kişi eski sevgilisini cami önünde 5 yerinden bıçakladı.
Serbest bırakıldı, sevgilisini 5 yerinden bıçakladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Türkiye'de kadına şiddetin ve cinayetlerin arkası kesilmiyor, eski sevgililerinin tacizinden rahatsız olan kadınlar polise yaptıkları başvuruda genelde bizim yapabileceğimiz "birşey yok" yanıtını almaktan şikayetçi, bu durum da tacizcilerin ve şiddet eğiliminin önünü açıyor.

Son olarak Kahramanmaraş'ta,  denetimli serbestlik  kapsamında serbest bırakılan Hasan Mesut Y., Trabzon Bulvarı'nda cami önünde  eski kız arkadaşı 19 yaşındaki Hilal Polat'ı 5 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

İddialara göre,  mahkemece denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan Hasan Mesut Y., Bahçelievler Camisi önünde eski kız arkadaşı Hilal Polat ile karşılaştı. 

Hasan Mesut Y.,  cebindeki bıçağı çıkararak Hilal Polat'a saldırmaya başladı. Hasan Mesut Y., olayın ardından kaçtı, Hilal Polat bacaklarına aldığı 5 bıçak darbesiyle yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Polat, ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Yerleşkesi'ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı. 

 Hasan Mesut Y.'nin yakalanması için çalışma başlatan polis, 19 yaşındaki zanlıyı Binevler Şairler Parkı'nda buldu. Yapılan aramada üzerinde olayda kullandığı bıçak da çıkan Hasan Mesut Y., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Vehaber Menu