Penisini kesip birlikte yediler! (+18)

Almanya'da 2011 yılında yaşanan gönüllü cinayetin görüntüleri kamudan uzun bir süre gizlendi, savcılara göre Meiwes cinsel tatmin için bu eylemi gerçekleştirdi. Rammstein isimli Alman müzik grubu 'Mein Teil' isimli şarkısında bu cinayete yer verdi.
Penisini kesip birlikte yediler! (+18)
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Almanya’nın Rotenburg bölgesinde ''Armin Meiwes isimli bir kişi  internete "kesilip yenmek üzere 18-30 yaş arası iyi yapılı biri aranıyor" diye ilan verdi.

İlanı Bernd Jürgen Brandes isimli bir kişi yanıtladı.  İlanı veren Meiwes yaşadıklarını videoya çekti. 2 saat süren videoda yer alan görüntülerde 9 Mart 2001 tarihinde Rotenburg'un küçük bir köyünde bir araya geldiler. 'Armin Meiwes, Armin Brandes'in penisini kesti ve Brandes ölmeden önce bunu beraber yemeye kalktılar

Yaşanan korkunç olayda Meiwes Brandes'ın penisini vücudundan ayırmak için bir bıçak kullandı.

Vikipedi’de yer alan bilgiye göre Brandes, kendi penisini çiğ halde yemeye çalıştıysa da bunda epey zorlandı ve "çiğnediğini" bırakmak zorunda kaldı. Sonra Meiwes tuz, biber, şarap ve sarımsak ile tavada penisi kızarttı ama Brandes'in yağıyla tekrar kızarttığı penis fazla pişirildiği için yenemedi. Küçük parçalara doğradığı bu eti çanağa koyarak köpeğe verdi.

Videoyu izleyen gazetecilere göre (kamuya servis edilmemiştir) kan kaybından hayli zayıf düşmüş olan Brandes, zaten penisini yiyebilecek durumda değildi. Brandes küvette kan kaybederek yatarken Meiwes üç saat boyunca Star Trek adlı kitabı okudu. Görünüşe göre Meiwes ona büyük miktarda alkol ve ağrı kesici, yirmi tane uyku hapı ve bir şişe schnapps verdiği maktülünü öptü ve nihayet bunun için hazırladığı evindeki "kesim odası"na götürüp öldürdü. Brandes'i boğazına sapladığı bir bıçakla öldürdü. Vücudunu bir kancaya asarak, et parçaları kesti. Hatta un olarak kullanmak amacıyla kemikleri öğütmeğe çalıştı. Tüm bunları iki saat süren bir video kaydına aldı. Meiwes sonraki 10 ay boyunca bu vücudu yedi; pizza kutuları içinde dondurucusunda sakladığı 20 Kg. et ile beslendi. Savcılara göre Meiwes cinsel tatmin için bu eylemleri gerçekleştirdi.''

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü