İlyas Salman: Erdoğan o ödülü akılsız halkın verdiği oylarla aldı

Sanatçı İlyas Salman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği ödülü almayacağını söyledi.
İlyas Salman: Erdoğan o ödülü akılsız halkın verdiği oylarla aldı
2021-01-27 14:30:17   Güncelleme: 2021-01-27 14:30:17    

Sanatçı İlyas Salman, Yol TV'ye konuştu. Salman, Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine ödül verse, o ödülü neden almayacağını ''Çünkü O ödülü, akılsız halkın verdiği oylarla aldı'' sözleriyle açıkladı.

Sanatçı 'Ölüm korkunuz var galiba, değil mi?' sorusuna şu yanıtı verdi;

'ÖBÜR DÜNYADA AHİRETE İNANMIYORUM'

'Korkuyorum, çünkü öbür dünyaya ahirete inanmıyorum, açık söylüyorum. Mümkün olduğu kadar 1 gün daha fazla yaşamak istiyorum. Sonumuz toprak. Cennet ile cehenneme inanmıyorum. Keşke cennet ve cehennem olsaydı; buna inanıyorum. Olsaydı ben cehennemi tercih ederdim. Çünkü insanın, havanın ve denizin soğuğundan nefret ederim. Cennette bari zebanilerin kaynadıkları kazanda ısınırdım diye düşünüyorum.

'KARDEŞLERİMDEN BİR TANESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YANDI'

Korkmamın tek sebebi o değil. Ben küçük çekirdek bir ailenin en büyük oğlu olarak dünyaya geldim. Eğer yaşasalardı 11 kardeş ediyorduk şimdi. Şu anda 3 kardeşiz. 8 tanesi yoksulluk hastalıklarından öldü. Veremden, kıtlıktan, kırandan, boğmacadan, nezleden, gripten, kızamıktan, çiçekten, menenjitten öldüler. Kardeşlerimden bir tanesi benim gözümün önünde yandı. Yanışını gördüm.

'ETEĞİ TUTUŞTU SÖNDÜREMEDİM'

Annem köyde suya gitmişti, su getirmek için. Kapının arkasına bir taş koymuş, soba yanıyor. Sobaya uzandı kardeşim; eteği tutuştu, söndüremedim. O anki aklım yetmedi; üstüne bir şey örtüp de söndürmeye. Onun için çok arabesk olacak ama kardeşlerimden dolayı acı içinde geçmiş bir yaşantım var. Elimden gelmedi, kurtaramadım açık söylemek lazımsa'

Vehaber Menu