İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı trafik felç oldu

İstanbul’da akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışıyla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 80 seviyelerine kadar yükseldi
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı trafik felç oldu
2016-12-16 21:48:12   Güncelleme: 2016-12-16 21:48:12    

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklaması doğrultusunda beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı. İstanbul genelinde aniden bastıran kar yağışının mesai çıkış saatine denk gelmesiyle trafik yoğunluğu bir kat daha arttı. Aniden bastıran kar yağışıyla birlikte trafik yoğunluğu İBB verilerine göre yüzdem 80’lere ulaştı. İstanbul’un ana halterlerinde yağan kar yağışıyla birlikte trafik adeta durma noktasına geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) kar yağışının yoğun olduğu yerlerin başında Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca geliyor açıklamasını yaptı.

 Ayrıca, Sarıyer, Maslak, Levent ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih  Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü civarında da kar yağışı  görülüyor.

KAR YAĞIŞI YARIN DA DEVAM EDECEK


Anadolu yakasında ise Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Kartal, Maltepe,  Şile, Tuzla, Pendik ve Adalar’da kar yağışı etkili oluyor.
Kar yağışı dolayısıyla bazı bölgelerde trafikte yoğunluk yaşandı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, şehir genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar ihtiyaç durumuna göre sabaha kadar sürdürülecek.
Aralıklı olarak sabaha kadar sürecek kar yağışının yarın öğlen saatlerinde etkisini yitirmesi bekleniyor.

AA

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü