Kalaşnikofla çatışan kişiler serbest bırakıldı

Beyoğlu’nda meydana gelen kalaşnikoflu çatışma sonrası gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kalaşnikofla çatışan kişiler serbest bırakıldı
2020-04-05 10:54:34   Güncelleme: 2020-04-05 11:16:43    

Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Genç Sokak üzerinde geçtiğimiz Perşembe günü saat 00.05 sıralarında meydana gelen uzun namlulu silahla çatışmanın ardından
ihbar üzerine olay yerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler  1 adet tabanca ve 12 adet mermi dolu şarjör, uzun namlulu silah ve bu silaha ait içi dolu şarjör, 4 adet tabanca ile içleri dolu şarjörler, 127 adet mermi, 3 adet çelik yelek ve boş şarjör, mermi, pompalı tüfek, av tüfeği, tabanca, bazanın altında gazete kağıdına sarılı döner bıçağı, av tüfeği ve kurusıkı tabanca ele geçirmişti.

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan ve emniyette 'kasten yaralama', 'taksirle yaralama', 'mala zarar verme', 'açıktan hırsızlık' ve 'kaçakçılık' gibi benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen Okan B., Ali O., Murat G. ve Mehmet Samet B., emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Vehaber Menu