Kendisini psikolog olarak tanıtan Tuğba Şen tepki gördü! İlkokul terkim...

Instagram üzerinden danışman.anne hesabıyla kendisini psikolog olarak tanıtan Tuğba Şen'in eğitimi olmadığı halde seans yaptığı, panik atağı bir seansta geçirdiğini iddia ettiği belirtiliyor.
Kendisini psikolog olarak tanıtan Tuğba Şen tepki gördü! İlkokul terkim...
2020-05-20 13:16:40   Güncelleme: 2020-05-20 18:31:56    

Instagram üzerinden açtığı danışman.anne hesabıyla kendisini psikolog olarak tanıtan, diplomasını soran diğer psikologlara hakaret eden Tuğba Şen isimli kişi tepki gördü.

Psikologlara verdiği yanıtta Şen'in eğitimi olmadığı halde seans yaptığı, panik atağı bir seansta geçirdiğini iddia ettiği belirtiliyor.

PSİKOLOJİ ALANI ÜFÜRÜKÇÜLÜĞE ÇEVRİLDİ

Sağlık emekçileri Azra Kohen, Eylem Şenkal gibi isimlerin kendilerini psikolog olarak tanıtmalarına tepki gösterirken sosyal medyada son dönem artan sahte psikologları da deşifre etmeye başladı. Uzmanlar bu kişiler aracılığıyla psikoloji alanının bilimsel içeriğinin boşaltılarak yeni bir meslek yaratılmaya çalışıldığı görüşünde.

FALCILIK, BÜYÜCÜLÜK, KUANTUM, PSİKOLOJİ

Tepkilerde fal bakan, büyü yapan kişilerin bile müşterilerine 'danışanım' diye yaklaşmaya başladığına dikkat çekilirken son dönem artan bu furyaya karşı yetkisiz kişilerden uzak durulması konusunda çağrı yapıldı.

 

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü